webshopkeurmerk

Gratis verzonden Bezorgd tot in de kamer 14 dagen retourrecht

Boxspring bed tweepersoons - antraciet - Montana

140×200 cm
160×200 cm
180×200 cm

 750 1.065

Wissen

Deze antraciete boxspringset Montana is een prachtige luxe boxpspring met een uitermate hoog ligcomfort. Dit boxspring bed in antraciet heeft een luxe stof en een chic hoofdbord dat goed zal staan in je huiskamer!

De matrassen met pocketvering zijn van uitstekende kwaliteit en hebben 7 comfortzones. Hierdoor vormt het matras zich naar je ligging en heb je perfecte ondersteuning met schouders en heupen.  De maar liefst 300 pocketveringen per m2 zitten in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en optimale hygiëne.

Type box Montana
Afmetingen 140/160/180×200 cm
Hoogte poten 10 cm
Soort poten Chrome rond
Onderbox 24-25 cm
Pocket matras 19-20 cm
Topper kern 5 cm
Topper 7-8 cm mee gestoffeerd
Hoofdbord type effen hoofdbord met piping
Hoofdbord 10 cm – steekt 5 cm uit aan beide kanten
Hoofdbord hoogte 112 cm
Hoofdbord dikte 13 cm
Montage Optioneel
Garantie 2 jaar
Levering NL/BE m.u.v. de waddeneilanden

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

  1. Standaard comfortschuim topper ( + € 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

  1. Luxe HR-topper ( + € 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

  1. Zeer luxe NASA traagschuim topper ( + € 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Maat

140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Kleur

Antraciet

Model

Montana

Veelgestelde vragen

Zodra het product klaar is op verzonden te worden, neemt onze transporteur telefonisch contact met je op. Zij maken dan in overleg met jou een leverafspraak. Op dat moment weet je dus precies wanneer ze langs zullen komen.

Na je bestelling belt onze transporteur om samen met jou een leverafspraak te maken.

Je hebt dus wel invloed op de leverdag, maar je kunt niet altijd precies aangeven dat je het product precies op dag x geleverd wilt hebben. Dit hangt namelijk af van de rittenplanning.

Het zou dus ook kunnen dat je het product bijvoorbeeld een dag eerder of een dag later ontvangt.

Een dag voor de leverdag krijg je een mail met daarin een tijdvak van 3 uur voor de levering. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven!

Als er een lift aanwezig is, leveren we natuurlijk ook op hogere etages. Als er geen lift aanwezig is, leveren we t/m de 3e verdieping.

Winkelwagen
Scroll naar top