Vragen? Wij helpen je graag!   085 - 4017 811   -   info@meubelboer.nl

Betaalmogelijkheden

woonkamer

Nadat je het bankstel naar keuze aan je winkelwagen hebt toegevoegd en naar de afrekenpagina hebt doorgeklikt, zijn er verschillende manieren om te betalen. Bij Meubelboer.nl kun je op de volgende wijzen betalen:

1. iDEAL
2. PayPal

3. Credit card (master card of visa)

4. Betalen bij ontvangs
t

Alle betaalmethoden zijn kosteloos, behalve betalen bij ontvangst (+ € 5).

 

Betalen met iDEAL

Een betaling met iDEAL is de meest eenvoudige manier van elektronische manier en kost nog geen minuut. In Nederland is het de meest gebruikte manier van elektronisch betalen. Een ieder kan met iDEAL betalen die bankiert bij één van de volgende banken:

ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, Knab.

Een betaling doen met iDEAL is te vergelijken met een elektronische overschrijving zoals je die maakt met internetbankieren. Nadat je voor iDEAL als betaalmethode hebt gekozen, word je automatisch doorverwezen naar de internetbankier-omgeving. Hier werkt het hetzelfde als bij een normale overschrijving: je vult je inloggegevens in en bevestigt de bestelling via bijvoorbeeld een reader (ABN, Rabo) of een TAN-code (ING). Hieronder staat voor de duidelijkheid nog eens stap voor stap aangegeven hoe dit precies in zijn werk gaat.

Hoe werkt het betalen met iDEAL precies bij Meubelboer.nl?

1. Kies op de afrekenpagina bij ‘betaalmethode’ voor de optie ‘iDEAL’.
2. Selecteer je bank.
3. Je komt nu in de internetbankier-omgeving van je bank en hier kun je op de gebruikelijke manier inloggen.
4. Alle gegevens van de bestelling zijn reeds ingevuld dus je hoeft enkel nog de betaling te bevestigen. Bij ABN en Rabo gebeurt dit bijvoorbeeld met een code via een Reader en bij ING werkt dit met een TAN-code die je op je mobiele telefoon ontvangt.
5. Je ontvangt direct een bevestiging van je bank dat je betaald hebt.
6. Je ontvangt ook direct per mail een bevestiging van je bestelling van ons.
7. De bestelling en de betaling zijn geslaagd!

 

Betalen met PayPal

Betalen met PayPal is ook erg eenvoudig en wordt onder andere veel gebruikt bij internationale overboekingen. Als je een PayPal-rekening hebt, heb je voor het doen van betalingen enkel je emailadres en je wachtwoord nodig. Je PayPal-rekening is een soort digitale portemonnee waar je geld naar kan overschrijven (vanaf je bank) en waarmee je vervolgens veilig digitaal kunt betalen.

Hoe werkt het betalen met PayPal precies bij Meubelboer.nl?

1. Kies op de afrekenpagina bij ‘betaalmethode’ voor de optie ‘PayPal’.
2. Je wordt doorverwezen naar de website van PayPal op het moment dat je je bestelling plaatst via de knop ‘plaats uw bestelling’.
3. Log daar in met je PayPal-gegevens.
4. Bevestig de bestelling.
5. Je ontvangt direct per mail een bevestiging van ons van je bestelling.

 

Betalen met een credit card (master card of visa)

Bij Meubelboer.nl kun je vanzelfsprekend ook met je credit card (master card of visa) betalen. Kies bij het afrekenen voor deze betaalmethode en je wordt doorgeleid naar de extern veilige betaalomgeving. Het betalen met de credit card verloopt via het portaal van PayPal, maar een account of rekening bij Paypal is niet nodig. Je kunt gewoon als gast direct afrekenen en hoeft dus niet in te loggen. Het werkt dus hetzelfde zoals altijd.

Betalen bij ontvangst

Je kunt ook betalen bij ontvangst aan onze transporteurs. Dit kan contant of met pin. De extra kosten hiervan zijn € 5 en worden direct verwerkt op het moment dat je bestelt.