Boxspring Colorado antraciet

 950 750

De boxspring Colorado antraciet met prachtig gecapitonneerd hoofdbord ligt heerlijk en zal zeker prachtig staan in je slaapkamer!

MEI-ACTIE! Incl. 3 GRATIS kussens 60x70 cm
Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring Colorado antraciet

Deze boxspring Colorado antraciet tweepersoons is gestoffeerd met een luxe stof en heeft een gecapitonneerd hoofdbord. Het bed oogt hierdoor luxe, terwijl het een model is dat in elke slaapkamer goed zal staan. Dit twee persoons boxspringbed in antraciet is van hoge kwaliteit, maar tegelijkertijd zeer scherp geprijsd!

Matrassen

De matrassen van de boxspring Colorado antraciet hebben pocketvering van hoge kwaliteit en met 7 comfortzones. Hierdoor heeft je lichaam optimale ondersteuning en dit zorgt bovendien voor het meeste comfort. Het matras vormt zich naar het lichaam, waardoor je heerlijk ligt. De 300 pocketveringen per m2 zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en voor optimale hygiëne.

Productdetails

Type box Colorado
Afmetingen 140×200, 160×200,180×200
Hoogte poten 10 cm
Soort poten Chrome rond
Onderbox 24-25 cm
Pocket matras 19-20 cm
Topper kern 5 cm comfortschuim
Topper totale hoogte 7-8 cm mee gestoffeerd
Hoofdbord type Geblokt en gecapitonneerd hoofdbord
Hoofdbord 10 cm steekt 5 cm uit aan beide kanten
Hoofdbord hoogte 112 cm
Hoofdbord dikte 13 cm
Montage Optioneel
Garantie 2 jaar
Levering NL/BE m.u.v. de Waddeneilanden

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper bij deze boxspring Colorado antraciet. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top