Boxspring Comfort 2.0 1-persoons antraciet

 490 380

Prachtige Boxspring Comfort 2.0 1-persoons antraciet (90×200 cm). Word uitgerust wakker in deze boxspring!

Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring Comfort 2.0 1-persoons antraciet

Heerlijk boxspringbed antraciet voor één persoon. Deze boxspring Comfort 2.0 1-persoons antraciet biedt fantastisch ligcomfort en is bovendien erg scherp geprijsd. Het is een van onze bestlopende modellen!

De Comfort 2.0-serie bestaat uit moderne, strak ogende boxspringbedden in verschillende kleuren en in verschillende maten. Bekijk hieronder de specificaties van deze heerlijke Boxspring Comfort 2.0 1-persoons antraciet!

Productdetails

Afmeting 90 x 200 cm
Kern onderbox Houten frame
Kern matras Pocketveren
Aantal veren matras 220 per m2
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim
Topper hoogte 5 cm
Topper tijk Dacron
Hoogte hoofdbord 100 cm
Dikte Hoofdbord 8 cm
Hoogte poten 12 cm
Hoogte box 20cm
Hoogte matras 20cm
Belasting Tot 110 kg per persoon
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Montage Optioneel
Instaphoogte/lighoogte 57 cm

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 100)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 140)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top