Boxspring Corsica

 1.495,00

Prachtige premium boxspring Corsica met uitermate hoog ligcomfort en zeer stijlvol hoofdbord. Haal de stijl én het comfort van een 5-sterrenhotel in huis!

APRIL-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
Levertijd: 0 - 3 weken
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht
Vragen? WhatsApp met ons!

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Premium boxspring Corsica

Deze zeer luxe premium boxspring Corsica heeft het ligcomfort van een 5-sterrenhotel en ziet er ook zo uit. Het bed heeft een heerlijk comfortabel matras en een zeer stijlvol hoofdbord!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

De premium boxspring Corsica heeft een luxe hoofdbord van zeer hoge kwaliteit. Het is een dik en robuust hoofdbord en zorgt dus ook voor stevigheid. De verticale strepen geven het bed een relatief minimalistische, maar vooral zeer stijlvolle uitstraling. Het is een bed zoals je dit tegenkomt in 4- en 5-sterrenhotels!

Productdetails

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven