Boxspring Kello

 800 600

Fraai en strak vormgegeven boxspring Kello met een fraai hoofdbord. Past in elke slaapkamer! Scherp geprijsd! Heerlijk ligcomfort!

MEI-ACTIE! Incl. 3 GRATIS kussens 60x70 cm
Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring Kello: het hoofdbord

De boxspring Kello in antraciet heeft een fraai vormgegeven hoofdbord met een enkel groot vlak en zal zeker goed staan in elke slaapkamer. Het bord is 120 cm hoog en steekt aan beide zijden 5 cm uit.

Matras

De boxspring Kello heeft een matras met 300 pocketveren per m² en met 7 comfortzones. Deze comfortzones zijn zachtere zones die voor veel extra comfort zorgen op plekken waar je het matras meer belast, zoals bij de heupen en schouders. De pocketveren zijn verpakt in textielzakjes in zijn in rijen gerangschikt.

Deze rijen verschillen bovendien in stevigheid, zodat het maximale comfort wordt bereikt en het matras een hoog draagvermogen heeft. Al met al is het een heerlijk comfortabel en luxe matras op een premium boxspringonderstel.

Boxen

De boxspring Kello heeft twee vlakke boxen van 25 cm hoog met antislip. De antislip zorgt ervoor dat het matras beter op zijn plek blijft liggen en niet gemakkelijk wegschuift.

Pootjes

De boxspring heeft 12 rechthoekige pootjes van elk 12 cm hoog.

Specificaties

Afmetingen 140/160/180 x 200 cm
Kern box Houten frame, houten box
Aantal veren onderbox Geen
Kern matras Pocketveren
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim
Topper hoogte ca. 7 cm
Topper tijk Comfortschuim
Hoogte hoofdbord 120 cm
Dikte hoofdbord 10 – 12 cm
Hoogte poten ca. 12 cm
Hoogte box ca. 25 cm
Hoogte matras ca. 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting 120 kg per persoon
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
Montage Exclusief (gratis) of inclusief (€ 40)
Instaphoogte/Lighoogte ca. 65 cm

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper bij de boxspring Kello. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top