Boxspring Lyon

 1.895,00

Zeer luxe premium boxspring Lyon met extra breed hoofdbord XXL voor de meest luxe uitstraling. Haal het ligcomfort én de looks van een 5-sterren hotel in huis!

APRIL-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
Levertijd: 0 - 3 weken
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht
Vragen? WhatsApp met ons!

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Lyon

Deze geweldige luxe boxspring Lyon met hoofdbord XXL bestaat uit twee onderboxen met daarop de twee heerlijk comfortabele matrassen en daar bovenop ligt weer de topper.

Het bed is zeer luxe, met het fraaie XXL hoofdbord! Haal het comfort van een luxe hotel in huis en word elke dag navenant wakker!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

De premium boxspring Lyon heeft een XXL hoofdbord dat aan beide kanten 45 cm uitsteekt. Het hoofdbord is van hout en geeft het bed een sterke basis. In het hoofdbord zit schuim, zodat het heerlijk aanvoelt als je er tegen leunt!

Productdetails

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen