Boxspring met opbergruimte Shurgard 1-persoons antraciet

 500 680

Mooie antraciete eenpersoonsboxspring (90 x 200 cm) met opbergvak. Ideaal om je beddengoed in op te bergen!

Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring met opbergruimte

Deze heerlijk liggende Shurgard boxspring heeft opbergruimte in de boxspring. De opbergruimte vind je onder de gehele boxspring. Met deze opberg boxspring benut je deze ruimte en is dus perfect geschikt voor het opbergen van je beddengoed, je dekens of natuurlijk andere spullen! De boxspring met extra opbergruimte is dan ook zeer gewild bij studenten en mensen met te weinig (opberg)ruimte thuis.

Hoe te openen?

Het openen van de opbergruimte gaat erg makkelijk door aan de lus te trekken. Door een unieke veermechanisme blijft de bovenkant goed openstaan, zodat je gemakkelijk je spullen erin kunt opbergen. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik. De boxspring opent aan de rechterkant.

Praktisch in gebruik

De boxsprings passen in elke slaapkamer maar zijn éxtra praktisch in de kleine slaapkamer, logeerkamer of slaapkamers met schuine wanden waar geen (hoge) kasten in passen. De boxspring met opbergruimte biedt de ideale oplossing voor wanneer je onvoldoende ruimte voor een grote kast of wanneer je gewoon houdt van efficiëntie!

  • Geschikt voor kleinere slaapkamers
  • Inclusief topdekmatras
  • Lever niet in op slaapcomfort
  • Geveerd en ondersteunend matras
  • Matrassen met 7 comfortzones
  • Boxspring met tot 590L opbergruimte

De boxspring levert niet in op lig- en slaapcomfort. De onderbox zorgt voor stevigheid en dit in combinatie met de pocket geveerde matrassen en luxe topdekmatras zal er voor zorgen dat je heerlijk uitgerust wakker wordt.

Productdetails

Merk Dreamhouse
Modelnaam Shurgard
Aantal comfortzones 7
Hoogte matras 20-21 cm
Type slaper Zijslaper | Buikslaper | Rugslaper
Doelgroep Volwassenen
Max. belastbaar gewicht 130 kg
Anti-allergie Ja
Aantal veren per m2 300
Anti-allergeen Huisstofmijtwerend
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Type matraskern Pocketveringen
Verpakkingsinhoud 1x hoofdbord, 1x topdekmatras, 1x matras, 1x onderbox, 1x potenset
Afmetingen 90×200 cm
Hoogte poten 12 cm
Soort poten Grijs vierkant
Frame Opbergruimte
Topdekmatras Comfortschuim 7 cm
Hoofdbord Incl. geknoopt hoofdbord
Hoofdbord hoogte 110 cm
Hoofdbord dikte 12 cm
Montage Optioneel
Levering Op afspraak, NL & BE m.u.v. de Waddeneilanden
Slaap-/lighoogte 65-67 cm
Maatvoering Eenpersoons
Kern boxspring Opbergruimte
Kleuren Antraciet
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Opbergruimte 590 liter


De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 100)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 140)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top