Boxspring Oregon 2-persoons grijs

 700 1.015

Chique boxspring in grijs met een zeer stijlvol hoofdbord en mooie metalen pootjes. Heerlijk ligcomfort!

Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Deze grijze tweepersoons boxspringset Oregon is een fantastische en luxe boxspring. De boxspring in grijs is luxe gestoffeerd en het 5-knoops hoofdbord past goed in iedere soort slaapkamer.

Matrassen

De pocketvering matrassen zijn van uitmuntende kwaliteit en met zorg ontwikkeld. Door de 7 comfortzones geniet je van een optimale ondersteuning. De comfortzones zorgen voor een optimale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich perfect naar de contouren van je lichaam. De 300 pocketveringen per m2 zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere  levensduur en optimale hygiëne.

Productdetails

Type box Vlakke boxspring
Afmetingen 140/160/180 x 200 cm
Hoogte poten 15 cm
Soort poten Chrome rond
Onderbox 20 cm
Pocket matras 18-19 cm
Topper 8 cm mee gestoffeerd
Hoofdbord 10 cm uitsteek aan beide kanten
Hoofdbord hoogte 113 cm
Hoofdbord dikte 111 cm
Montage Optioneel
Garantie 2 jaar
Levering NL/BE m.u.v. de Waddeneilanden

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top