Boxspring Palermo

 1.395

Zeer luxe premium boxspring Palermo met extra breed hoofdbord XXL en met één enkel groot matras. Ongekende luxe!! Haal het ligcomfort én de looks van een 5-sterren hotel in huis!

Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring Palermo

Deze zeer luxe en zeer stijlvolle boxspring Palermo met hoofdbord XXL bestaat uit twee onderboxen met daarop één enkel groot matras. Daar bovenop ligt weer de topper.

Het bed is zeer luxe, met het fraaie XXL hoofdbord! Haal het comfort van een luxe hotel in huis en word elke dag navenant wakker!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door het heerlijk liggende matras maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid is zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Eén groot matras

Het matras heeft 7 comfortzones aan elke kant en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op het matras ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

De premium boxspring Palermo heeft een XXL hoofdbord dat aan beide kanten 45 cm uitsteekt. Het hoofdbord is van hout en geeft het bed een sterke basis. In het hoofdbord zit schuim, zodat het heerlijk aanvoelt als je er tegen leunt!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

nasa topper traagschuim 5

(Standaard)topper

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar top