Boxspring Ultra Comfort beige 2-persoons

 550 690

Heel mooi beige boxspringbed met één enkel matras. Geen split in het midden dus!

Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Hoofdbord

Het hoofdbord is meegestoffeerd en is net zo breed als het bed. Het oogt zeer luxe en zal mooi staan in elke slaapkamer.  Het boord is 110 cm hoog.

Matras met pocketvering

Het meegestoffeerde matras bestaat uit één geheel en heeft pocketveren. Het matras is dan ook van zeer hoge kwaliteit en heeft een luxe uitstraling. Het wordt geproducteerd in eigen land. Het matras is 22 cm dik en is bovendien voorzien van een geïntegreerde topper. Dit wil zeggen dat de topper in het matras verwerkt zit. Doordat de topper in het matras is verwerkt, is het probleem van verschuiving tussen de topper en matras verholpen.

Het matras uit één geheel. Het grote voordeel hiervan is dat de er geen gleuf tussen de twee matrasdelen kan ontstaan. Heerlijk comfortabel dus! Het matras bestaat uit  7 comfortzones, die gevuld zijn met pocketveren. Deze pocketveren zijn verpakt in anti-schimmel-hoesjes voor een optimale levensduur. De anti-allergene materialen die zijn gebruikt in het matras zorgen bovendien voor optimale hygiëne en goede ventilatie. Het matras heeft 300 pocketveringen per m2. Mede hierdoor zorgt het matras voor optimale ondersteuning bij de plekken waar het lichaam meer ondersteuning nodig heeft zoals bij de heup, rug en de schouders (bij zij-slapen). Het matras vormt zich dus goed naar de vorm van je lichaam en dat merk je!

Onderboxen en pootjes

Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke boxen en ook deze zijn meegestoffeerd – en wel in een luxe meubelstof. De boxspring heeft 12 rechthoekinge pootjes. De boxen zijn vervaardigd uit hout en zijn extra verstevigd op 7 belangrijke plekken in de boxspring.

Productdetails

Afmetingen 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm
Kern onderbox Houten frame
Kern matras Pocket vering
Aantal veren matras 300 per m2
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim geïntegreerd
Hoogte n hoofdbord 110 cm
Dikte Hoofdbord 8 cm
Hoogte poten 12 cm
Hoogte box 25 cm
Hoogte matras 22 cm
Belasting tot 110 kg per persoon
Instaphoogte/lighoogte 57 cm

De Topper

Bij de Ultra boxspring is de topper meegestoffeerd.

Winkelwagen
Scroll naar top