Boxspring Ultra Comfort beige

 750 650

De boxspring Ultra Comfort beige heeft één enkel matras. Wél 2-persoons, maar géén spleet in het midden dus!

Levertijd: 0 - 3 weken
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Het hoofdbord van de boxspring Ultra Comfort beige

De boxspring Ultra Comfort beige en een heerlijk tweepersoons bed met een stijlvol meegestoffeerd hoofdbord. Het hoofdbord is net zo breed als het bed, oogt zeer luxe en zal zeker mooi staan in elke slaapkamer. Het bord is 110 cm hoog.

Eén enkel matras

De Ultra Comfort is een tweepersoons boxspring met één enkel matras. Het wordt geproduceerd in eigen land en is dan ook van zeer hoge kwaliteit met een luxe uitstraling. Het is 22 cm dik en is bovendien voorzien van een geïntegreerde topper: de topper zit in het matras verwerkt. Hierdoor is het probleem van verschuiving tussen de topper en matras verholpen.

Pocketvering

Het meegestoffeerde matras bestaat uit één geheel en heeft 300 pocketveringen per m2. Deze pocketveren zijn verpakt in anti-schimmel-hoesjes voor een optimale levensduur. De anti-allergene materialen die zijn gebruikt in het matras zorgen bovendien voor optimale hygiëne en een goede ventilatie.

7 comfortzones

De boxspring Ultra Comfort beige heeft veren in het matras die verdeeld zijn over 7 comfortzones. Mede hierdoor zorgt het matras voor optimale ondersteuning bij de plekken waar het lichaam meer ondersteuning nodig heeft zoals bij de heup, rug en de schouders (bij zij-slapen). Het matras vormt zich dus goed naar de vorm van je lichaam en dat merk je, want het ligt heerlijk comfortabel!

Onderboxen en pootjes

Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke boxen en ook deze zijn meegestoffeerd – en wel in een luxe meubelstof. De boxspring heeft 12 rechthoekige pootjes. De boxen zijn vervaardigd uit hout en zijn extra verstevigd op 7 belangrijke plekken in de boxspring.

Productdetails

Afmetingen 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm
Kern onderbox Houten frame
Kern matras Pocket vering
Aantal veren matras 300 per m2
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim geïntegreerd
Hoogte n hoofdbord 110 cm
Dikte Hoofdbord 8 cm
Hoogte poten 12 cm
Hoogte box 25 cm
Hoogte matras 22 cm
Belasting tot 110 kg per persoon
Instaphoogte/lighoogte 57 cm

De Topper

Bij de Ultra boxspring is de topper meegestoffeerd.

Winkelwagen
Scroll naar top