Boxspring Valentina

 800 700

De boxspring Valentina behoort tot een van de mooiste en stijlvolste boxsprings in ons assortiment en dit komt vooral door het heel fraaie gecapitonneerde hoofdbord!

Levertijd: 0 - 3 weken
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring Valentina antraciet

De boxspring Valentina is een prachtig stijlvolle boxspring met een uitermate hoog ligcomfort. De antraciete boxspring oogt robuust en heeft mede hierdoor een chique uitstraling.

Matras

Het matras van de boxspring Valentina heeft pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft maar liefst 7 comfortzones. Deze comfortzones zijn zachtere zones zodat je optimaal ligcomfort hebt bij bijvoorbeeld schouders en heupen.

De pocketveren zitten elk in een soort textielzakjes, wat de levensduur en het comfort ten goede komt. De verschillende rijen met pocketveren wisselen in stevigheid en deze rijen vormen de 7 comfortzones. Door deze rijen met pocketveren heeft het matras een hoog draagvermogen en een zeer hoog comfort.

Onderboxen

De boxspring Valentina wordt geleverd met 2 vlakke comfortboxen van zo’n 25 cm hoog en antislip, zodat het matras goed blijft liggen en dus niet gemakkelijk kunnen verschuiven. Wel zo fijn!

Pootjes

De boxspring Valentina heeft 12 poten en deze zijn rechthoekig met een hoogte van ongeveer 12 cm.

Hoofdbord

Het hoofdbord van de boxspring Valentina heeft een gecapitonneerd en een ‘uitspringend’ vlak, hetgeen een prachtige stijlvolle uitstraling geef. Het hoofdbord steekt zowel links als rechts 10 cm uit.

Productdetails

Afmetingen 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm
Kern box Houten frame, harde box
Aantal veren box Geen
Kern matras Pocketvering
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim, Polyether
Topper hoogte ca. 7 cm
Topper tijk Polyester, 3D Ventilatieband
Hoogte hoofdbord ca. 120 cm
Dikte hoofdbord ca. 10 – 12 cm
Hoogte poten ca. 12 cm
Hoogte box ca. 25 cm
Hoogte matras ca. 19 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting Tot 110 kg per persoon
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie
Montage Exclusief (gratis) of inclusief ( € 40)
Instaphoogte/Lighoogte ca. 64 cm

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top