Boxsprings met opbergruimte

Gratis geleverd!
Betaal bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht
De goedkoopste boxsprings van Nederland!
Gratis geleverd
De goedkoopste boxsprings van Nederland!
Betaal bij ontvangst (pin of contant)!
14 dagen retourrecht

Actieve filters

Enig resultaat

 

Boxsprings met opbergruimte kopen?

Goedkope boxsprings met opbergruimte zijn ideaal voor elke slaapkamer! Met een opbergboxspring bespaar je ruimte en zorg je ervoor dat je slaapkamer keurig netjes blijft. Een boxspring bed met opbergruimte is heerlijk praktisch en is ideaal voor het opbergen van dekbedden, kussens, moltons, ander beddengoed en andere spullen.

Opberg boxsprings in alle soorten en maten

We hebben goedkope boxsprings met opbergruimte in 140 x 200 cm, 160 x 200 cm en 180 x 200 cm. Dit zijn dus tweepersoons opbergboxsprings. Daarnaast kun je bij ons 1 persoons boxsprings met opbergruimte vinden, deze zijn 90 cm breed en 200 cm lang. Er zit als het goed is dus voor ieder wat wils tussen!

Boxspring met opbergruimte 180×200

Op zoek naar een goedkope boxspring met opbergruimte 180×200? Dit is het grootste formaat opbergboxspring en dit betekent extra veel opbergruimte in het bed. Bij dit formaat weet je zeker dat je al je spullen gemakkelijk in het bed kunt opbergen!

Bedden met opbergruimte 160×200

Een boxspring 160×200 met opbergruimte is het standaard formaat: een heerlijk ruim tweepersoonsbed met genoeg slaapruimte én met genoeg opbergruimte in de boxspring. Als je niet een heel grote slaapkamer hebt en ook niet op zoek bent naar een maatje meer, dan is dit het standaard tweepersoonsbed met opbergruimte en zal dit formaat je zeker bevallen!

Opbergboxsprings 140×200

Bedden met opbergruimte 140×200 zijn het kleinste formaat opberg boxspring dat we aanbieden bij Meubelboer. Het is bedoeld voor mensen die graag dicht tegen elkaar aan slapen of misschien voor mensen die alleen slapen en lekker veel ruimte willen hebben! In de boxspring is uiteraard nog genoeg ruimte om allerhande spullen op te bergen!

1 persoons boxspring met opbergruimte

Uiteraard hebben we ook twee prachtige eenpersoons boxspring met opbergruimte. Ideaal voor alleenslapers die nog steeds een opbergboxspring willen omdat ze van een geordende slaapkamer houden. Bekijk bijvoorbeeld de 1-persoons Space en de 1-persoons Shurgard!

Verschillende manieren van openen

Je hebt de keuze uit opbergboxsprings die aan de lange zijde (zijkant) openen, maar ook die aan de voetenzijde openen. Maar net wat je wilt dus. Dit hangt ook af van de ruimte. Heb je een heel smalle slaapkamer en wil je toch een opbergboxspring? Ga dan voor een boxspring met opbergruimte met de opening aan het voeteneinde, zoals de opbergboxspring Space. Heb je alle ruimte en kan het bed aan beide kanten openen? Kies dan bijvoorbeeld de Grande Storage of de Quattro Storage. Maar let er in ieder geval dus wel op!

Gratis bezorgd

We bezorgen de boxspring altijd gratis bij je thuis. De prijzen zijn dus altijd de prijzen inclusief bezorgen. We kunnen het bed ook voor je monteren, kies dan voor de optie ‘inclusief montage’ via het dropdownmenu.

Winkelwagen
Scroll naar boven