Elektrische boxspring Arizona

 1.490,00 1.079,00

Prachtige verstelbare elektrische boxspring Arizona beige of antraciet, met stijlvol gecapitonneerd hoofdbord en een splittopper!

Levertijd: 3 - 8 weken
JUNI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Elektrische boxspring Arizona

De elektrisch boxspring Arizona is uitgerust met 2 motoren: aan elke zijde zit één motor. De twee matrassen (zowel links als rechts) kunnen dus individueel versteld worden met elk een eigen afstandsbediening.

De matrassen zijn traploos verstelbaar. Dit betekent dat je de matrassen op elke gewenste hoogte kunt verstellen en dat je niet gebonden bent aan een beperkt aantal hoogtestanden. Wel zo fijn dus.

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

De boxspring Arizona elektrisch wordt standaard geleverd met een zogeheten split-topper (zie foto’s). Deze splittopper heeft halverwege in het midden een spleet, zodat beide matrassen onafhankelijk van elkaar omhoog kunnen worden gedaan.

De topper heeft een dikte van 7 cm en heeft “3D air band” voor een optimale ventilatie. De topper zorgt er bovendien voor dat de spleet tussen beide matrassen (grotendeels) wordt bedekt en dat komt uiteraard het ligcomfort ten goede.

Hoofdbord

De elektrische boxspring Arizona heeft een prachtig gecapitonneerd hoofdbord dat het bord in 18 vakken verdeelt. Het ziet er heel stijlvol uit!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

(Standaard)topper

Levertijd

3 – 8 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven