Opberg boxspring Grande Storage

 850

Geweldige opberg boxspring Grande Storage en met een fraai hoofdbord in 8 vlakken. De opbergruimte is ideaal voor je dekens, kussens en beddengoed. Bespaar ruimte!

Levertijd: 0 - 3 weken
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Opbergboxspring Grande Storage

De opberg boxspring Grande Storage heeft en grote opbergruimte, die zich onder de gehele boxspring bevindt. De ruimte in de boxspring is ideaal om beddengoed zoals dekens op te bergen! Dit antraciete boxspringbed zal prachtig staan in je slaapkamer!

Heel praktisch, die opbergruimte!

De opberg boxspring Grande Storage is erg praktisch want het is eigenlijk een bed en kast in één! De boxspring met extra opbergruimte is dan ook zeer gewild bij studenten en mensen met te weinig (opberg)ruimte thuis. Uiteraard is het bed voor iedereen geschikt die van efficiëntie houdt en graag zijn slaapkamer netjes houdt!

Hoe te openen?

Het openen van de opbergruimte gaat erg makkelijk door aan de lus te trekken. Door een unieke veermechanisme blijft de bovenkant goed openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik. De opberg boxspring Grande Storage gaat vanaf de zijkant open en dat is praktisch.

Productdetails

 • Kleur: antraciet
 • Geschikt voor kleinere slaapkamers
 • Inclusief topdekmatras
 • Lever niet in op slaapcomfort
 • Geveerd en ondersteunend matras
 • Matrassen met 7 comfortzones
 • Boxspring met tot 1080L opbergruimte
 • Afmetingen: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm
 • Inclusief gemonteerde gasveer
 • Makkelijke montage; matrasframe wordt vanuit de fabriek gemonteerd
 • Opening aan beide zijdes
 • 28-29 centimeter hoge onderboxen
 • 2 luxe pocket geveerde matrassen
 • 12cm blok poten

De opbeg boxspring Grande Storage heeft dan wel een heerlijk praktische opbergruimte, maar levert tegelijkertijd niet in op lig- en slaapcomfort. De onderboxen zorgen voor stevigheid en dit in combinatie met de pocket geveerde matrassen en luxe topdekmatras zal er voor zorgen dat je heerlijk uitgerust wakker wordt. De boxspring Grande Storage wordt geleverd met één van de volgende toppers naar keuze.

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top