Opberg boxspring Saint Tropez

 1.149,00 779,00

Zeer mooie opbergboxspring Saint Tropez met een stijlvol, strak vormgegeven hoofdbord. Grote opbergruimte onder het bed en een uitermate hoog ligcomfort!

9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Opberg boxspring Saint Tropez

Deze prachtige opberg boxspring Saint Tropez heeft een fantastisch ligcomfort, met het heerlijk dikke, zachte matras! Het matras en het hoofdbord zijn bekleed met fraai PU-leer. Het bed heeft een grote opbergruimte in het bed, waardoor je altijd een opgeruimde slaapkamer hebt!

Boxspring met opbergruimte!

Deze opberg boxspring Saint Tropez gaat aan het voeteneinde open. Wel zo makkelijk als je het bed in een smalle kamer wilt plaatsen!

Het bed bestaat uit de opbergboxen, met daarop het heerlijk geveerde matras met 7-zone pocketveren en maar liefst 300 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door het heerlijk liggende matras, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

Je hebt de keuze om voor een topper te kiezen. Deze ligt op het matras en wordt ook wel top(dek)matras genoemd.

Zo’n topper is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit twee toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

De opberg boxspring Saint Tropez heeft een opbergruimte die aan het voeteneinde open gaat. Je tilt eenvoudigweg het matras op, waarna je de spullen erin kan opbergen. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Bekleding van PU-leer

De onderboxen en het hoofdbord zijn bekleed met PU-leer. PU-leer is een samenstelling van meerdere soorten leer, afgewerkt met een kunststof coating. Die kunststof coating heet PU (polyurethaan).

PU-leer voelt zacht aan en is heerlijk comfortabel. Het leer is stijlvol, duurzaam en is daarnaast zeer gemakkelijk schoon te houden. Men ziet deze bekleding dan ook geregeld in de hotelbranche.

Hoofdbord

De opberg boxspring Saint Tropez heeft een stijlvol, strak vormgegeven hoofdbord. De bekleding is van PU-leer. We zijn ervan overtuigd dat het bed prachtig in je slaapkamer zal staan!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

Voorbeeld topper

Winkelwagen
Scroll naar boven