Opberg boxspring Shurgard 1-persoons

Oorspronkelijke prijs was: € 699,00.Huidige prijs is: € 479,00.

Mooie antraciete opberg boxspring Shurgard 1-persoons (90×200 cm) met opbergvak. Ideaal om je beddengoed in op te bergen!

Uitverkocht

Opberg boxspring Shurgard 1-persoons

Deze heerlijk liggende opberg boxspring Shurgard 1-persoons heeft opbergruimte in de boxspring. De opbergruimte vind je onder de gehele boxspring.

Boxspring met opbergruimte

Deze boxspring heeft opbergruimte in de boxspring en is dus ideaal voor het opbergen van je beddengoed, je dekens of natuurlijk andere spullen! De boxspring met extra opbergruimte is dan ook zeer gewild bij studenten en mensen met te weinig (opberg)ruimte thuis.

Matras

De opbergboxspring bestaat uit de opbergboxen, met daarop het heerlijk geveerde matras met 7-zone pocketveren en maar liefst 300 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

Op het matras ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

Aan de zijkant van het bed zit een lus. Met deze lus til je de opbergboxspring open. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Productdetails

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven