Opberg boxspring Shurgard

 800 750

Een van onze toppers! Zeer fraaie opberg boxspring Shurgard met opbergruimte en met een buitengewoon stijlvol hoofdbord. Dit geeft je slaapkamer fleur en slaapt heerlijk!

Levertijd: 0 - 3 weken
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Opberg boxspring Shurgard

De opberg boxspring Shurgard antraciet heeft opbergruimte die zich onder de gehele boxspring bevindt. De ruimte in de boxspring is ideaal om beddengoed, zoals dekens, op te bergen!

Boxspring met opbergruimte: heel praktisch!

De opberg boxspring Shurgard met opbergruimte is erg praktisch want het is eigenlijk een bed en kast in één. De boxspring met extra opbergruimte is dan ook zeer gewild bij studenten en mensen met te weinig (opberg)ruimte thuis. Uiteraard is de opberg boxspring Shurgard voor iedereen geschikt die van efficiëntie houdt en graag zijn slaapkamer netjes houdt!

Hoe te openen?

Het openen van de opbergruimte gaat erg makkelijk door aan de lus te trekken. Door een unieke veermechanisme blijft de bovenkant goed openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik. De boxspring gaat vanaf de zijkant open en dat is praktisch.

Productdetails

De opberg boxspring Shurgard 2-persoons levert niet in op lig- en slaapcomfort. De onderboxen zorgen voor stevigheid en dit in combinatie met de pocket geveerde matrassen en luxe topdekmatras zal er voor zorgen dat je heerlijk uitgerust wakker wordt.

Merk Dreamhouse
Modelnaam Shurgard
Aantal comfortzones 7
Hoogte matras 20-21 cm
Type slaper Zijslaper | Buikslaper | Rugslaper
Doelgroep Volwassenen
Max. belastbaar gewicht 130 kg
Anti-allergie Ja
Aantal veren per m2 Matras 300
Anti-allergeen Huisstofmijtwerend
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Type matraskern Pocketveringen
Verpakkingsinhoud 1x hoofdbord, 1x topdekmatras, 2x matrassen, 2x onderboxen, 1x potenset
Afmetingen 140×200, 160×200, 180×200 cm
Hoogte poten 12 cm
Soort poten Grijs vierkant
Frame Opbergruimte
Topdekmatras Comfortschuim 7 cm
Hoofdbord Incl. geknoopt hoofdbord
Hoofdbord hoogte 110 cm
Hoofdbord dikte 12 cm
Montage Optioneel
Levering Op afspraak, NL & BE m.u.v. de Waddeneilanden
Slaap-/lighoogte 65-67 cm
Maatvoering Tweepersoons
Kern boxspring Opbergruimte
Kleuren Antraciet
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Opbergruimte 140×200 = 840 liter, 160×200 = 960 liter, 180×200 = 1080 liter

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper bij deze boxspring Shurgard 2-persoons. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top