Opberg boxspring Space 1-persoons

 550 500

De fraaie en goedkope opberg boxspring Space 1-persoons in antraciet gaat bij het voeteneinde open. Ideaal om je spullen op te bergen en vooral wanneer je aan de zijkanten geen ruimte hebt!

Levertijd: 0 - 3 weken
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Opberg boxspring Space 1-persoons

Deze geweldige opberg boxspring Space 1-persoons in antraciete kleur heeft een vlakke comfortbox van ongeveer 30 cm hoog. Deze boxspring maakt optimaal gebruik van de ruimte in de boxspring, waar je normaal gesproken niets mee doet. Dit is namelijk een opbergboxspring! Je kunt de bovenkant van het bed openmaken, zodat je een gemakkelijk en praktisch opbergvak hebt. Dit openmaken gebeurt zoals op de foto’s.

De opberg boxspring Space 1-persoons blijft goed openstaan tijdens het opbergen door de stevige veren, dus dat is erg praktisch. Ideaal voor het opbergen van je beddengoed, dekens, kussens enzovoorts!

Matras

De opbergboxspring Space 1-persoons heeft een matras dat is gemaakt van bonellveren met 200 bonellveren per m². De bonellveer zijn zandloperveren, waardoor deze optimaal comfort bieden bij lichtere en ook bij zwaardere belasting (de veren drukken zich meer of meer in naar gelang gewicht). Het matras ligt heerlijk en biedt uitermate veel ligcomfort.

Hoofdbord

Het hoofdbord is vlak en daardoor strak en neutraal en oogt hierdoor modern en stijlvol. De opberg boxspring Space 1-persoons zal in alle slaapkamers uitstekend staan. Het bed zal het prachtige middelpunt in je slaapkamer zijn. Het hoofdbord is ongeveer 120 cm hoog met een dikte van ca. 10 cm.

Productdetails

Afmeting 90 x 200 cm
Kern box Hout, opbergruimte
Aantal veren box Geen
Kern matras Bonellveren
Aantal veren matras 200 per m²
Comfortzones 5
Topper kern Niet van toepassing
Topper hoogte Niet van toepassing
Topper tijk Niet van toepassing
Hoogte hoofdbord ca. 120 cm
Dikte hoofdbord ca. 10 cm
Hoogte poten ca. 12 cm
Hoogte box ca. 30 cm
Hoogte matras ca. 24 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting 120 kg
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
Montage Exclusief (gratis) of inclusief (€ 40)
Instaphoogte/Lighoogte ca. 66 cm

De Topper

Je hebt bij de opberg boxspring Space 1-persoons twee keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt voor géén topper kiezen of je kunt kiezen uit de volgende twee toppers (via het dropdownmenu):

1. Luxe HR-topper (€ 100)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

2. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 140)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top