Opberg boxspring Toulon

 1.190 990

Zeer luxe premium opberg boxspring Toulon met zeer, zeer luxe matras! Veel luxer wordt het niet! Comfort van een 4-sterren hotel!

MEI-ACTIE! Incl. 3 GRATIS kussens 60x70 cm
Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Opberg boxspring Toulon

De opslag boxspring Toulon heeft onderboxen van 28 cn hoog en is gemakkelijk te openen door middel van de handvaten, die bevestigd zitten aan het voeteneinde. De handvaten zijn van buigbaar kunststof. Deze handvaten kun je na openen/suiten onder het matras buigen, waardoor zij niet meer in het zicht zitten. De opslagbox kun je openen met een speciaal liftmechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat het matras zonder kracht of moeite omhoog gaat en makkelijk open blijft staan als de boxspring geopend is. Iedereen kan de boxspring dus openen!

Stevig frame

De opberg boxspring Toulon heeft een frame dat is gemaakt van hoogwaardig en gecoat staal. Het staal zorgt voor extra stevigheid en dat is nodig vanwege het opbergmechaniek. Zo wordt de robuustheid van de boxspring gewaarborgd. Het frame is op de 9 verschillende bevestigingspunten extra verstevigd.

Premium matras

De premium opberg boxspring Toulon heeft een luxe 7-zone pocketveermatras. Het zeer luxe matras bestaat uit verschillende lagen schuim en heeft ca. 1000 pocketveren per m2! De bovenkant van het matras is lekker zacht en zorgt voor een uitermate hoog ligcomfort.

Tegelijkertijd biedt het matras goede ondersteuning door de pocketvering. Deze vering zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld, zodat je niet zult wegzakken in het matras. Dit zorgt dus enerzijds voor een optimale ondersteuning van de wervelkolom in het lichaam en anderzijds voor het optimale comfort! Het matras heeft een luxe uitstraling door de luxe uitvoering van de tijk die om het matras zit.

Uniek hoofdbord

Het unieke hoofdbord is met de hand gemaakt. Het prachtige design van het hoofdbord zal alle aandacht trekken in je slaapkamer! Het is 132 cm hoog en 12 cm dik. De breedte van het hoofdbord is afhankelijk van de breedte van de gekozen maat boxspring: het hoofdbord kan 145 cm, 165 cm of 185 cm breed zijn.

Bij de productie van deze opberg boxspring Toulon word er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Specificaties

Kleur Soft grey
Afmetingen 140/160/180 x 200 cm
Kern onderbox Hoogwaardig staal (gecoat)
Kern matras Pocketvering
Aantal veren matras 1000 per m2
Hoogte hoofdbord 132 cm
Dikte Hoofdbord 12 cm
Hoogte poten 6 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Hoogte onderbox 28 cm
Hoogte matras 30 cm
Belasting tot 140 kg per persoon
Instaphoogte/lighoogte 66 – 67 cm
Anti-allergeen Ja
Opbergruimte Ja
Inhoud opbergruimte 750, 900 of 1000 L (afhankelijk van breedte bed)
Montageservice Optioneel

Andere suggesties…

Winkelwagen
Scroll naar top