webshopkeurmerk

Gratis verzonden Bezorgd tot in de kamer 14 dagen retourrecht

Boxspring - antraciet - tweepersoons - Kello

140×200 cm
160×200 cm
180×200 cm

 600 915

Wissen

Het hoofdbord

Het hoofdbord is strak vormgegeven met een enkel groot vlak en zal zeker goed staan in elke slaapkamer. Het bord is 120 cm hoog en steekt aan beide zijden 5 cm uit.

Het matras

Het matras bevat 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Deze comfortzones zijn zachtere zones die voor veel extra comfort zorgen op plekken waar je het matras meer belast, zoals bij de heupen en schouders. De pocketveren zijn verpakt in textielzakjes in zijn in rijen gerangschikt. Deze rijen verschillen bovendien in stevigheid, zodat het maximale comfort wordt bereikt en het matras een hoog draagvermogen heeft. Al met al is het een heerlijk comfortabel en luxe matras op een premium boxspringonderstel.

De boxen

Het bed heeft twee vlakke boxen van 25 cm hoog met antislip. De antislip zorgt ervoor dat het matras beter op zijn plek blijft liggen en niet gemakkelijk wegschuift.

De pootjes

De boxspring heeft 12 rechthoekige pootjes van elk 12 cm hoog.

Specificaties

Kern box Houten frame, houten box
Aantal veren box Geen
Kern matras Pocketveren
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim
Topper hoogte ca. 7 cm
Topper tijk Comfortschuim
Hoogte hoofdbord 120 cm
Dikte hoofdbord 10 – 12 cm
Hoogte poten ca. 12 cm
Hoogte box ca. 25 cm
Hoogte matras ca. 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting 120 kg
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
Montage Exclusief (gratis) of inclusief (€ 40)
Instaphoogte/Lighoogte ca. 65 cm

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

  1. Standaard comfortschuim topper ( + € 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

  1. Luxe HR-topper ( + € 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

  1. Zeer luxe NASA traagschuim topper ( + € 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Maat

140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Kleur

Antraciet

Model

Kello

Veelgestelde vragen

Zodra het product klaar is op verzonden te worden, neemt onze transporteur telefonisch contact met je op. Zij maken dan in overleg met jou een leverafspraak. Op dat moment weet je dus precies wanneer ze langs zullen komen.

Na je bestelling belt onze transporteur om samen met jou een leverafspraak te maken.

Je hebt dus wel invloed op de leverdag, maar je kunt niet altijd precies aangeven dat je het product precies op dag x geleverd wilt hebben. Dit hangt namelijk af van de rittenplanning.

Het zou dus ook kunnen dat je het product bijvoorbeeld een dag eerder of een dag later ontvangt.

Een dag voor de leverdag krijg je een mail met daarin een tijdvak van 3 uur voor de levering. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven!

Als er een lift aanwezig is, leveren we natuurlijk ook op hogere etages. Als er geen lift aanwezig is, leveren we t/m de 3e verdieping.

Winkelwagen
Scroll naar top