webshopkeurmerk

Gratis verzonden Bezorgd tot in de kamer 14 dagen retourrecht

Boxspring bed tweepersoons - grijs - Detroit

140×200 cm
160×200 cm
180×200 cm

 600 915

Wissen

Deze grijze boxspring van de Detroit-serie is gestoffeerd met een luxe stof en heeft een viervaks hoofdbord. Het bed oogt hierdoor luxe, terwijl het een model is dat in elke slaapkamer goed zal staan. Dit twee persoons boxspringbed in grijs is van hoge kwaliteit, maar tegelijkertijd zeer scherp geprijsd!

Matrassen
De matrassen hebben pocketvering van hoge kwaliteit en met 7 comfortzones. Hierdoor heeft je lichaam ptimale ondersteuning en dit zorgt bovendien voor het meeste comfort. Het matras vormt zich naar het lichaam, waardoor je heerlijk ligt. De 300 pocketveringen per m2 zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en voor optimale hygiëne.

Type box Vlakke boxspring
Afmetingen 140/160/180 x 200 cm
Hoogte poten 15 cm
Soort poten Chrome rond
Onderbox 20 cm
Pocket matras 18 – 19 cm
Topper 8 cm mee gestoffeerd
Hoofdbord 10 cm uitsteek aan beide kanten
Hoofdbord hoogte 113 cm
Hoofdbord dikte 111 cm
Montage Optioneel
Garantie 2 jaar
Levering NL/BE m.u.v. de waddeneilanden

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

  1. Standaard comfortschuim topper ( + € 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

  1. Luxe HR-topper ( + € 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

  1. Zeer luxe NASA traagschuim topper ( + € 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Maat

140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Kleur

Grijs

Model

Detroit

Veelgestelde vragen

Zodra het product klaar is op verzonden te worden, neemt onze transporteur telefonisch contact met je op. Zij maken dan in overleg met jou een leverafspraak. Op dat moment weet je dus precies wanneer ze langs zullen komen.

Na je bestelling belt onze transporteur om samen met jou een leverafspraak te maken.

Je hebt dus wel invloed op de leverdag, maar je kunt niet altijd precies aangeven dat je het product precies op dag x geleverd wilt hebben. Dit hangt namelijk af van de rittenplanning.

Het zou dus ook kunnen dat je het product bijvoorbeeld een dag eerder of een dag later ontvangt.

Een dag voor de leverdag krijg je een mail met daarin een tijdvak van 3 uur voor de levering. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven!

Als er een lift aanwezig is, leveren we natuurlijk ook op hogere etages. Als er geen lift aanwezig is, leveren we t/m de 3e verdieping.

Winkelwagen
Scroll naar top