webshopkeurmerk

Gratis verzonden Bezorgd tot in de kamer 14 dagen retourrecht

Boxspringbed - beige - tweepersoons - Ultra Comfort

140×200 cm
160×200 cm
180×200 cm

 550 690

Wissen

Het hoofdbord

Het hoofdbord is meegestoffeerd en is net zo breed als het bed. Het oogt zeer luxe en zal mooi staan in elke slaapkamer.  Het boord is 110 cm hoog.

Het Matras – Pocketvering

Het meegestoffeerde matras bestaat uit één geheel en heeft pocketveren. Het matras is dan ook van zeer hoge kwaliteit en heeft een luxe uitstraling. Het wordt geproducteerd in eigen land. Het matras is 22 cm dik en is bovendien voorzien van een geïntegreerde topper. Dit wil zeggen dat de topper in het matras verwerkt zit. Doordat de topper in het matras is verwerkt, is het probleem van verschuiving tussen de topper en matras verholpen.

Het matras uit één geheel. Het grote voordeel hiervan is dat de er geen gleuf tussen de twee matrasdelen kan ontstaan. Heerlijk comfortabel dus! Het matras bestaat uit  7 comfortzones, die gevuld zijn met pocketveren. Deze pocketveren zijn verpakt in anti-schimmel-hoesjes voor een optimale levensduur. De anti-allergene materialen die zijn gebruikt in het matras zorgen bovendien voor optimale hygiëne en goede ventilatie. Het matras heeft 300 pocketveringen per m2. Mede hierdoor zorgt het matras voor optimale ondersteuning bij de plekken waar het lichaam meer ondersteuning nodig heeft zoals bij de heup, rug en de schouders (bij zij-slapen). Het matras vormt zich dus goed naar de vorm van je lichaam en dat merk je!

De onderboxen en pootjes

Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke boxen en ook deze zijn meegestoffeerd – en wel in een luxe meubelstof. De boxspring heeft 12 rechthoekinge pootjes. De boxen zijn vervaardigd uit hout en zijn extra verstevigd op 7 belangrijke plekken in de boxspring.

Specificaties

Kern onderbox Houten frame
Kern matras Pocket vering
Aantal veren matras 300 per m2
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim geïntegreerd
Hoogte n hoofdbord 110 cm
Dikte Hoofdbord 8 cm
Hoogte poten 12 cm
Hoogte box 25 cm
Hoogte matras 22 cm
Belasting tot 110 kg per persoon
Instaphoogte/lighoogte 57 cm

De Topper

Bij de Ultra boxspring is de topper meegestoffeerd.

Maat

140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Kleur

Beige

Model

Ultra Comfort

Veelgestelde vragen

Zodra het product klaar is op verzonden te worden, neemt onze transporteur telefonisch contact met je op. Zij maken dan in overleg met jou een leverafspraak. Op dat moment weet je dus precies wanneer ze langs zullen komen.

Na je bestelling belt onze transporteur om samen met jou een leverafspraak te maken.

Je hebt dus wel invloed op de leverdag, maar je kunt niet altijd precies aangeven dat je het product precies op dag x geleverd wilt hebben. Dit hangt namelijk af van de rittenplanning.

Het zou dus ook kunnen dat je het product bijvoorbeeld een dag eerder of een dag later ontvangt.

Een dag voor de leverdag krijg je een mail met daarin een tijdvak van 3 uur voor de levering. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven!

Als er een lift aanwezig is, leveren we natuurlijk ook op hogere etages. Als er geen lift aanwezig is, leveren we t/m de 3e verdieping.

Winkelwagen
Scroll naar top