Boxspring bed tweepersoons – beige – Montana

 750 1.065

De Montana boxspring in antraciet heeft een strak uiterlijk met het stevige no nonsense hoofdboord en de metalen ronde pootjes. Een prachtig boxspringbed met een heerlijk ligcomfort!

Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Deze beige boxspringset Montana is een prachtige luxe boxpspring met een uitermate hoog ligcomfort. Het beige boxspring bed heeft een luxe stof en een chic hoofdbord dat goed zal staan in je huiskamer!

De matrassen met pocketvering zijn van uitstekende kwaliteit en hebben 7 comfortzones. Hierdoor vormt het matras zich naar je ligging en heb je perfecte ondersteuning met schouders en heupen.  De maar liefst 300 pocketveringen per m2 zitten in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en optimale hygiëne.

Type box Montana
Afmetingen 140/160/180×200 cm
Hoogte poten 10 cm
Soort poten Chrome rond
Onderbox 24-25 cm
Pocket matras 19-20 cm
Topper kern 5 cm
Topper 7-8 cm mee gestoffeerd
Hoofdbord type effen hoofdbord met piping
Hoofdbord 10 cm – steekt 5 cm uit aan beide kanten
Hoofdbord hoogte 112 cm
Hoofdbord dikte 13 cm
Montage Optioneel
Garantie 2 jaar
Levering NL/BE m.u.v. de waddeneilanden

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper ( € 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper ( € 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper ( € 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top