Boxspringset Premium – antraciet – tweepersoons – Montel comfort

 650 965

Zeer mooie en stijlvolle antraciete boxspring met een 8-vlaks hoofdboord. Modern uiterlijk!

Levertijd: 0 - 3 weken
Wissen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Het matras

Het matras bevat 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Deze comfortzones zijn zachtere zones die voor veel extra comfort zorgen op plekken waar je het matras meer belast, zoals bij de heupen en schouders. De pocketveren zijn verpakt in textielzakjes in zijn in rijen gerangschikt. Deze rijen verschillen bovendien in stevigheid, zodat het maximale comfort wordt bereikt en het matras een hoog draagvermogen heeft. Al met al is het een heerlijk comfortabel en luxe matras op een premium boxspringonderstel.

De boxen

De twee boxen van de Montel boxspring zijn 25 centimeter hoog en zijn gestoffeerd met een luxe stof. Het frame is van hoogwaardig hout.

Het hoofdbord

Het hoofdbord is van uitstekende kwaliteit en is licht gecapitonneerd, hetgeen een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. Het boord is 110 cm hoog en steekt aan beide zijden 5 cm uit.

De pootjes

De boxspring heeft 12 rechthoekige pootjes van 12 cm hoog.

Specificaties

Afmetingen 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm
Kern box Houten frame, houten box
Aantal veren box Geen
Kern matras Pocketveren
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim
Topper hoogte ca. 7 cm
Topper tijk 3D-air ventilatieband
Hoogte hoofdbord ca. 110 cm
Dikte hoofdbord ca. 10 – 12 cm
Hoogte poten ca. 12 cm
Hoogte box ca. 25 cm
Hoogte matras ca. 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting 120 kg
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
Montage Exclusief (gratis) of inclusief (€ 40)
Instaphoogte/Lighoogte ca. 65 cm

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper ( € 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper ( € 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper ( € 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top