goedkope boxspring

Alles wat je wilt weten over onze twee goedkoopste boxsprings

Een goede nachtrust hoeft niet duur te zijn. De boxspring Ultra Comfort en de boxspring Comfort 2.0 bewijzen dat. Deze Boxsprings bieden een uitstekende kwaliteit voor een perfecte nachtrust! Een goede nachtrust is immers onbetaalbaar, zelfs als je een beperkt budget hebt. In dit blog bespreken we twee van onze goedkoopste boxsprings en vertellen we waarom deze boxsprings een goede aankoop voor jou zouden zijn.

Luxe en comfort van een groot matras: ontdek boxspring Ultra Comfort!

Als je op zoek bent naar een boxspring met een vleugje luxe tegen een budgetvriendelijke prijs, dan is de Ultra Comfort de beste keuze voor jou. De boxspring Ultra Comfort is een luxe 2-persoons bed. Dit bed heeft één groot matras en dat betekent geen spleet in het midden! Het matras is 22 cm dik en is voorzien van een geïntegreerde topper: de topper zit in het matras verwerkt. Hierdoor verschuift de topper niet van het matras. Dit matras zorgt voor optimale ondersteuning bij de plekken waar het lichaam meer ondersteuning nodig heeft. Dit is perfect als je last hebt van je heupen, rug of schouders. De kans is heel klein dat dit bed je geen goede nachtrust geeft!

Boxspring ultra comfort

Luxe en stijl voor elk budget: ontdek Boxspring Comfort 2.0!

Ook deze boxspring is een zeer goede optie als je een budget vriendelijke boxspring zoekt. Boxspring Comfort 2.0 is een 2-persoons bed en biedt een fantastisch ligcomfort. Het slaapcomfort van dit bed is uitermate hoog. Door het heerlijk liggende matras, maar ook door de topper die erop ligt. Dit bed is net als de Ultra Comfort boxspring beschikbaar in meerdere kleuren, zodat het perfect bij je interieur past. Dit bed bestaat in tegenstelling tot de Ultra Comfort wel uit  twee aparte matrassen. Dat betekent dat het eigenlijk twee aparte bedden zijn. Er is een topper inbegrepen, dus je hebt geen last van een spleet, maar je kunt wel perfect de druk verdelen Je hebt bij Meubelboer keuze uit maar liefst drie verschillende toppers, zodat ieder persoon een heerlijke nachtrust heeft. Met dit bed word je pas echt uitgerust wakker!

Dubbel voordeel!

Wist je ook dat er nog een toffe actie op deze twee Boxsprings geldt? Dus bovenop de allerlaagste prijs ontvang je ook nog eens een leuk cadeau. Hoe leuk is dat! Shop je nu jouw boxspring bij Meubelboer, dan ontvang je 2 gratis hoofdkussens. Dit wil je toch niet laten lopen? Dus wil jij een goede nachtrust voor een leuke prijs? Twijfel dan niet langer en bestel een van deze twee boxsprings. Bij vragen neem contact met ons op

Winkelwagen
Scroll naar boven