Boxsprings met opbergruimte

Gratis geleverd!
Betaal bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht
JUNI-actie: 2 gratis hoofdkussens bij elke boxspring!
9,1 van onze klanten
Gratis geleverd
JUNI-actie: 2 gratis hoofdkussens bij elke boxspring!
Betaal bij ontvangst (pin of contant)!
14 dagen retourrecht

Toont alle 12 resultaten

Boxsprings met opbergruimte online kopen

Goedkope boxsprings met opbergruimte zijn ideaal voor elke slaapkamer! Met een opbergboxspring bespaar je ruimte en zorg je ervoor dat je slaapkamer keurig netjes blijft. Een boxspring bed met opbergruimte is heerlijk praktisch en is ideaal voor het opbergen van dekbedden, kussens, moltons, beddengoed en andere spullen.

Goedkope opberg boxsprings in alle soorten en maten

We hebben goedkope boxsprings met opbergruimte in 140 x 200 cm, 160 x 200 cm en 180 x 200 cm. Dit zijn dus tweepersoons opbergboxsprings. Daarnaast kun je bij ons eenpersoons boxsprings met opbergruimte vinden, deze zijn 90 cm breed en 200 cm lang. Op zoek naar een goedkope opbergboxspring? Er zit voor iedereen een boxspring met opbergruimte tussen!

Boxspring met opbergruimte 180×200

Op zoek naar een goedkope boxspring met opbergruimte 180×200? Dit is het grootste formaat opbergboxspring en dit betekent extra veel opbergruimte in het bed. Bij dit formaat weet je zeker dat je al je spullen gemakkelijk in het bed kunt opbergen!

Bed met opbergruimte 160×200

Een boxspring 160×200 met opbergruimte is het standaard formaat boxspring: een heerlijk ruim tweepersoonsbed met genoeg slaapruimte én met genoeg opbergruimte in de boxspring. Als je niet een heel grote slaapkamer hebt en ook niet op zoek bent naar een maatje meer, dan is dit het standaard tweepersoonsbed met opbergruimte en zal dit formaat je zeker bevallen!

Opbergboxsprings 140×200

Bedden met opbergruimte 140×200 zijn het kleinste formaat opberg boxspring dat we aanbieden bij Meubelboer. Het is bedoeld voor mensen die graag dicht tegen elkaar aan slapen of misschien voor mensen die alleen slapen en lekker veel ruimte willen hebben! In de boxspring is uiteraard nog genoeg ruimte om allerhande spullen op te bergen!

1 persoons boxspring met bergruimte

Uiteraard hebben we ook een prachtige eenpersoons boxspring met opbergruimte. Ideaal voor alleenslapers die nog steeds een opbergboxspring willen omdat ze van een geordende slaapkamer houden.

Boxspring met opbergruimte vs bed met lades

Ben je op zoek naar extra opbergruimte onder je bed? Dan kun je kiezen uit een boxspring met opbergruimte of een bed met lades. Het nadeel van een bed met lades is vaak dat door een laagliggende lattenbodem de opbergruimte beperkt is. Een boxspring met opbergruimte heeft ruime boxen, zodat je altijd al je spullen kwijt kunt in de boxspring.

Hoe open je een opberg boxspring?

Je hebt de keuze uit opbergboxsprings die aan de lange zijde (zijkant) openen, maar ook die aan de voetenzijde openen. Maar net wat je wilt dus. Dit hangt ook af van de ruimte. Heb je een heel smalle slaapkamer en wil je toch een opbergboxspring? Ga dan voor een boxspring met opbergruimte met de opening aan het voeteneinde, zoals de opbergboxspring Space. Heb je alle ruimte en kan het bed aan beide kanten openen? Kies dan bijvoorbeeld voor de opberg boxspring Urus, onze best verkochte boxspring!

Alle bedden met opbergruimte met gratis bezorging

Ben je van plan om een nieuwe opberg boxspring online te bestellen? Meubelboer bezorgt de boxspring altijd gratis bij je thuis. De prijzen die je ziet, zijn dus altijd de prijzen inclusief bezorging. We kunnen het bed ook voor je monteren, kies dan voor de optie ‘inclusief montage’ via het dropdownmenu. Bekijk al onze boxsprings en bestel jouw boxspring met opbergruimte direct online!

Winkelwagen
Scroll naar boven