Elektrische boxsprings

Gratis geleverd!
Betaal bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht
JUNI-actie: 2 gratis hoofdkussens bij elke boxspring!
9,1 van onze klanten
Gratis geleverd
JUNI-actie: 2 gratis hoofdkussens bij elke boxspring!
Betaal bij ontvangst (pin of contant)!
14 dagen retourrecht

Toont alle 5 resultaten

De beste elektrische boxsprings koop je bij Meubelboer

Goedkope elektrische boxsprings met heerlijk ligcomfort! In de maten 140×200, 160×200 en 180×200 en in de kleuren antraciet en beige. Voor ieder wat wils dus. En bovendien altijd gratis bezorgd!

Hoe werkt een elektrische boxspring?

Een elektrische boxspring is in hoogte verstelbaar aan het hoofdeinde van het bed. De matrassen kunnen individueel in hoogte versteld worden met behulp van een handbediening.

Het elektrische bed is al heerlijk comfortabel door de boxsprings en het behaaglijke bed, maar doordat het bed individueel verstelbaar is, weet je helemaal zeker dat je een heerlijke nachtrust tegemoet gaat! Het bed is gemakkelijk elektrisch te verstellen door een bediening aan de zijkant van het bed. Elk matras kan individueel van elkaar bewegen.

Op de boxsprings ligt bovendien een fijne zachte topper, voor het maximale comfort. Omdat deze topper een zogenaamde splittopper is (een topper met een halve spleet in het midden), kan de topper mooi meebewegen als de matrassen in hoogte versteld moeten worden. Wel zo makkelijk!

Elektrische boxsprings in verschillende maten

Bij Meubelboer vind je goedkope elektrische boxsprings in de meest courante afmetingen:

  • 140×200 cm
  • 160×200 cm
  • 180×200 cm

Op zoek naar een twijfelaar omdat je lekker dicht tegen elkaar aan wil liggen? Of misschien omdat je veel ruimte in je eentje wilt hebben? Kies dan een 140×200 cm breed elektrisch boxspringbed!

Heb je geen speciale wensen, slaap je graag tegen elkaar aan, maar wil je ook je eigen plekje hebben? Kies dan voor de standaardmaat 160 x 200 cm! Vind je het heerlijk om lekker aan je eigen kant van het bed te kunnen liggen? Kies dan voor een 180 cm breed bed. Dit bed biedt het ultieme comfort!

Scherp geprijsde elektrische boxspring

Wij geloven dat kwaliteit en comfort niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we bij Meubelboer goedkope boxsprings. Heb jij zin in een elektrische boxspring? Wacht dan niet langer en geniet van de beste elektrische boxsprings voor scherpe prijzen. Zo heb je jarenlang slaapcomfort, zonder er krom voor te hoeven liggen!

Jouw boxspring, gratis bezorgd

Onze elektrische boxsprings worden gratis door onze transporteur thuisbezorgd. Dat zit dus al in de prijs. Wil je dat de boxspring ook nog gemonteerd wordt? Kies dan voor de optie ‘inclusief montage’. Dit kost € 40 extra, waarna het bed op de juiste plek van bestemming wordt gezet én natuurlijk gemonteerd wordt.

Winkelwagen
Scroll naar boven