Beste boxspring met opbergruimte

Onze best verkochte boxspring met opbergruimte uitgelicht

Je bent toe aan een nieuw bed én je wilt graag ruimte besparen in de slaapkamer. Dan is een boxspring met opbergruimte voor jou wellicht de beste keuze. Er zijn verschillende soorten opbergboxsprings, maar er is altijd één baas boven baas. In dit blog lichten we onze populairste boxspring met opbergruimte uit. Maak kennis met opbergboxspring Urus: dé tip van onze eigen klanten. 

De voordelen van een boxspring met opbergruimte

Een boxspring met opbergruimte wordt steeds populairder. De voornaamste reden hiervan is natuurlijk dat je met dit type boxspring extra opbergruimte creëert in de slaapkamer. Je kunt namelijk elke centimeter van een opbergboxspring optimaal benutten door de boxen te gebruiken als opbergoplossing. De boxen van een opbergboxspring zijn hol, waardoor je hier van alles in kwijt kunt. Met een simpele ruk aan een van de lussen veert het matras omhoog en heb je direct toegang tot je spullen. 

Ideaal als je het ons vraagt, maar mocht je nog twijfelen, check dan ook ons blog met alle voor- en nadelen van een boxspring met opbergruimte

Urus: onze best verkochte boxspring met opbergruimte

Van alle opbergboxsprings kan er maar één de beste zijn. Volgens onze klanten is dat de opbergboxspring Urus. Deze tweepersoons boxspring biedt enorm veel opbergruimte in de onderboxen én Urus is een lust voor het oog. Wij snappen dat Urus onze meest populaire opbergboxspring is. Hij is verkrijgbaar in de kleur antraciet en in de maten 140×200, 160×200 en 180×200. Natuurlijk wordt de Urus geleverd met een comfortabele standaard topper die eventueel te upgraden is voor extra comfort. Er is dus een Urus voor elke slaper, elk stel en elke slaapkamer. 

Opbergboxspring urus opgedekt

Opbergruimte onder de gehele boxspring

Boxspring Urus is eigenlijk een bed en kast in één. Waar je normaal gesproken de ruimte onder het bed letterlijk en figuurlijk laat verstoffen, kun je de ruimte onder de matrassen van deze boxspring optimaal benutten. 

De onderkant van de boxspring bestaat uit twee losse, holle boxen. Hierdoor heb je dus als het ware twee (kast)vakken een elke zijde van het bed. Deze opbergruimte kun je eenvoudig bereiken door het matras omhoog te trekken middels een lus. Dit kan te allen tijde, dus ook als het bed netjes is opgedekt. 

Opbergboxspring urus opbergruimte

Urus biedt lekker veel opbergruimte. Afhankelijk van de maatkeuze creëer je met deze boxspring 500 tot 660 liter opbergruimte. Ideaal voor je seizoenen dekbed, extra dekbedovertrekken, kleding, schoenen en eigenlijk alles waarvoor je geen opbergruimte hebt in de slaapkamer. Met een standaard lengte van 195 cm en standaard hoogte van 20 cm kun je er meer in kwijt dan je denkt!

Stijlvolle en duurzame opbergboxspring

Opbergruimte is heel handig. Maar het oog wil ook wat. Gelukkig heeft boxspring Urus haar populariteit niet in de laatste plaats te danken aan de stijlvolle afwerking. Deze boxspring met opbergruimte heeft een mooi gecapitonneerd hoofdbord dat enkele centimeters uitsteekt aan beide zijden. Dit zorgt voor een luxe hotel uitstraling in jouw slaapkamer. 

Daarnaast is Urus bekleed met inari. Dit is een hoogwaardige gewatteerde stof die erg slijtvast is. De boxen zijn gemaakt van hout in combinatie met staal voor extra stevigheid. Met de opbergboxspring Urus haal je dus een zeer stijlvolle én duurzame boxspring in huis die jaren meegaat! 

Opbergboxspring urus hoofdbord

Shop jouw boxspring met opbergruimte tegen de laagste prijs!

Boxspring Urus is al te koop vanaf slechts 724 euro inclusief topper én gratis bezorging. Ook voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Shop daarom vandaag nog deze populaire opbergboxspring of bekijk ons complete assortiment boxsprings met opbergruimte. Altijd compleet, altijd snel en gratis bezorgd en altijd scherp geprijsd! 

Winkelwagen
Scroll naar boven