elektrische boxspring comfortabel

Waarom een elektrische boxspring?

Een elektrisch verstelbare boxspring maak het eenvoudig het bed aan te passen aan je persoonlijke wensen. Dit is zeker handig voor bijvoorbeeld ouderen die moeite hebben met in en uitstappen of voor mensen die rugproblemen of andere fysieke klachten ervaren. Voor mensen met zware benen is het ook een perfecte oplossing.

Een elektrisch bed is namelijk zo in te stellen dat je gemakkelijk in en uit kan stappen. Als je last van zware benen hebt, dan kan het voeteneinde iets omhoog gezet worden waardoor de benen wat hoger liggen en dit verminderd de zware benen. Om de rug te ontlasten kan het bed ook bij de rug op de juiste hoogte ingesteld worden zodat het comfortabel is en de druk verminderd wordt op de rug.

Naast fysieke voordelen biedt een elektrisch bed ook heerlijk luxe ligcomfort en gebruiksgemak. Het matras is in hoogte verstelbaar door middel van een makkelijk te bedienen handbediening. Met een druk op de knop kun je gemakkelijk rechtop gaan zitten en met hetzelfde gemak zet je het bed weer terug in de slaapstand.

Tot slot is een klein voordeel nog dat in het bed gemakkelijk schoon te maken is wanneer zowel hoofdeinde als voeteneinde helemaal naar boven staan. Je kunt dan dus tussen/in het bed stofzuigen en het zo stofvrij houden.

Waarom een elektrische boxspring: de voordelen op een rij

De voordelen van een elektrisch verstelbare boxspring.

  • Het bed is aan te passen naar je persoonlijke wensen
  • Verlichting bij fysieke klachten door het verstelbare hoofd- en voeteneinde
  • Verlichting bij zware of opgezwollen benen
  • Makkelijk schoon te houden onder het bed waar veel stof blijft liggen
Winkelwagen
Scroll naar boven