eenpersoons boxspring

Wanneer is een eenpersoons boxspring de beste keuze voor jou?

Een eenpersoons boxspring is een volwaardige boxspring maar dan voor één persoon in plaats van twee personen. Niets mis mee dus als je alleen slaapt. In sommige gevallen is een eenpersoons boxspring zelfs een betere keuze dan een tweepersoons boxspring. Wij vertellen je er meer over in dit blog. 

Een eenpersoons boxspring is ruimer dan je denkt

Een eenpersoons boxspring heeft een standaard maat van 90 cm x 200 cm. Daarmee lig je lekker comfortabel en ruim. Ga maar eens na: een 180 cm x 200 cm boxspring biedt exact dezelfde ruimte voor twee personen en die maat is al uitermate ruim. Wie denkt dat een eenpersoons boxspring klein is, heeft het mis. Tenzij je natuurlijk in nachtelijk gezelschap bent, maar dan lig je wel lekker knus. 

De ideale oplossing voor kleine slaapkamers

In bed lig je in je eentje lekker ruim in een eenpersoons boxspring. Maar de boxspring zelf neemt maar een minimale ruimte in beslag in de slaapkamer. Daarmee is de eenpersoons boxspring de ideale boxspring voor kleine slaapkamers. 

De afmetingen van een eenpersoons boxspring zijn inclusief hoofdbord slechts enkele centimeters groter dan de matrasmaat van 90 cm x 200 cm. Daarnaast slaap je alleen in een eenpersoons boxspring en heb je dus ook maar één instapzijde nodig. Je kunt een eenpersoons boxspring dus ook eenvoudig tegen een muur plaatsen om nog meer ruimte te besparen. Perfect voor kleine slaapkamers of studentenkamers. 

Onze tip: 1 persoons boxspring met opbergruimte

Je slaapt dus alleen en je wilt ruimte besparen. Dan is de eenpersoons boxspring de beste keuze voor jou. Kun je nog meer ruimte besparen? Jazeker! Door te kiezen voor een eenpersoons boxspring met opbergruimte. Hiermee bespaar je al ruimte in de kamer, doordat je een kleiner bed hebt ten opzichte van een tweepersoons boxspring, én je bespaart daarnaast ook nog eens opbergruimte. Onder het matras kun je namelijk allerlei spullen kwijt waar je normaal gesproken een extra kast voor moet aanschaffen. Denk aan extra beddengoed, kleding of schoenen. Dit bespaart dus ruimte in jouw slaapkamer die je bijvoorbeeld kunt benutten door een bureau te plaatsen of een speelhoek te creëren in een kleine kinderkamer. 

Shop jouw goedkope eenpersoons boxspring online

Bij Meubelboer shop je de goedkoopste boxsprings van Nederland in alle soorten en maten. Ook voor eenpersoons boxsprings mét of zonder opbergruimte ben je bij ons aan het juiste adres. Je slaapt al in een comfortabele eenpersoons boxspring vanaf 399 euro incl. gratis verzending. Bekijk onze collectie eenpersoons boxsprings en andere goedkope boxsprings en shop jouw nieuwe boxspring vandaag nog! 

Winkelwagen
Scroll naar boven