Boxspring kopen feiten en fabels

6 feiten en fabels over een boxspring kopen

Je bent toe aan een nieuw bed. Maar waar moet je beginnen? Online vind je duizenden varianten bedden en boxsprings en er is van alles te lezen. Maar wat is nu precies waar en wat kun je met een korreltje zout nemen? Kortom: hoe kies je het juiste bed zonder later voor verrassingen te komen staan? In dit blog gaan we in op 6 verschillende stellingen over een boxspring, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Fabel: een normaal bed is beter dan een boxspring

Vaak wordt gedacht dat een normaal bed(frame) met lattenbodem beter ligt dan een boxspring. Dit is onterecht. Het tegendeel is zelfs waar. Dankzij de vering in de boxen wordt het lichaamsgewicht optimaal verdeeld. Daarnaast koop je een boxspring bij Meubelboer.nl altijd compleet inclusief matras en topper. Dit alles samen zorgt voor een hoog ligcomfort, vaak zelfs hoger dan bij een bedframe met lattenbodem. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je een bed ook helemaal samenstellen tot hij voor jou perfect is. Met een boxspring heb je over het algemeen altijd een bed wat voor de meeste mensen goed ligt. Er is dus niet zo zeer een groot verschil qua kwaliteit of comfort, maar met een boxspring kies je simpelweg voor gemak. 

boxsping boxen vering

Feit: een boxspring gaat langer mee dan een bed

De levensduur van een nieuw bed is natuurlijk belangrijk voor jou en je portemonnee. Een complete boxspring heeft daarbij een streepje voor op een bedframe met lattenbodem. De gemiddelde boxspring gaat namelijk minimaal 10 tot 20 jaar mee! Na jaren slaapplezier blijven de matrassen nog steeds goed, omdat deze geen tegendruk krijgen van het bed, zoals bij een lattenbodem. 

Fabel: je kunt een boxspring beter in de winkel kopen

Het grote voordeel van een boxspring kopen in de winkel, is dat je deze eerst fysiek kunt bekijken en uitproberen. Maar wist je dat het loont om juist jouw boxspring online te kopen? Webwinkels, zoals Meubelboer, selecteren bedden namelijk zeer secuur, zodat 99% van de slapers de bedden héérlijk vinden liggen. De meeste mensen hebben namelijk dezelfde slaapwensen en daar houden webwinkels rekening mee. Ze produceren de bedden dus op zo’n manier, dat deze altijd comfortabel zijn voor veruit de meeste mensen. De kans dat het bed je zal bevallen is dus hartstikke groot. Bovendien: je zou altijd nog een klein beetje kunnen compenseren door een luxere topper te nemen.

Mocht je nu onverhoopt tot de 1% behoren die het bed niet goed vindt liggen, dan stuur je het bed toch gewoon retour? Ze komen het bed net zo makkelijk weer bij je ophalen en jij hoeft helemaal niets te doen.

Ook financieel biedt online een boxspring kopen een hoop voordelen. Zo vind je online altijd de beste prijs en profiteer je van unieke acties. Daarnaast worden al onze boxsprings altijd gratis thuisbezorgd en kun je zelfs kiezen voor betalen bij ontvangst. Tal van voordelen dus wanneer je jouw nieuwe boxspring online bestelt. 

Nog niet overtuigd? Check ons blog en laat je verrassen door de voordelen! 

Feit: een boxspring heeft de ideale instaphoogte

Een boxspring is over het algemeen hoger dan een gewoon bedframe. Dit wordt vaak als prettig ervaren, omdat je zo makkelijker in en uit het bed stapt. Met name voor minder vitale mensen is een boxspring dus een betere keuze. Dankzij de extra topper die standaard wordt geleverd bij al onze boxsprings, lig je op een boxspring van Meubelboer.nl nog hoger. Dit zorgt dus niet alleen voor een optimaal ligcomfort, maar zo stap je dus altijd eenvoudig (en met het juiste been) uit bed. 

Fabel: met een boxspring lever je in op (opberg)ruimte

Als je weinig ruimte hebt in je slaapkamer, wil je natuurlijk niet dat een bed de volledige ruimte in beslag neemt. Vaak wordt gedacht dat een boxspring veel groter is dan een bed, maar een boxspring is zonder hoofd- en voetbord niet groter dan de gekozen matrasmaat. Een boxspring oogt vaak groter door de verschillende soorten onderboxen die soms robuust zijn en soms juist voor een minimalistische uitstraling zorgen. Afhankelijk van welke variant je kiest is een boxspring dus niet groter of kleiner dan een gewoon bedframe.

Ben je gewend om spullen op te bergen onder je bed en ben je bang dat je die ruimte verliest bij het aanschaffen van een boxspring? Think twice! Je hebt namelijk ook verschillende soorten boxsprings met opbergruimte. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte onder het matras. Daarnaast biedt een opbergboxspring nog meer voordelen dan je denkt. Nieuwsgierig? Lees hier alles over de voor- en nadelen van een boxspring met opberguimte.

boxspring opbergruimte valencia

Feit: bij Meubelboer.nl betaal je nooit teveel

Wie op zoek is naar een goedkope boxspring, is al op de juiste plek. Bij Meubelboer.nl profiteer je namelijk van onze vaste lage prijzen. Zo betaal je nooit te veel voor jouw nieuwe boxspring en shop je online zonder zorgen. Al onze boxsprings worden standaard gratis geleverd en zijn altijd compleet inclusief hoofdbord en topper. Er zijn dus geen verborgen kosten voor losse onderdelen. Je betaalt enkel meer wanneer je kiest voor een grotere maat boxspring en eventuele upgrades, zoals een luxere topper en onze montage service. 

Bekijk dus direct ons complete assortiment goedkope boxsprings en bestel jouw nieuwe bed vandaag nog in onze webshop! 

Winkelwagen
Scroll naar boven