boxspring online kopen veilig betrouwbaar

Boxspring online kopen: is dat wel veilig en betrouwbaar?

We kopen massaal online kleding, elektronica, witgoed en zelfs boodschappen worden online besteld en netjes aan de deur bezorgd. Online winkelen kent al jaren een grote opmars. Logisch, want het scheelt tijd, het kost weinig moeite en door de grote concurrentie vind je online vaak de beste prijs. Maar waarom dan niet een bed of boxspring online kopen? Vaak is men huiverig om grote aankopen, zoals meubels, online te doen. Maar die onzekerheid is niet altijd terecht. Wij vertellen je daarom graag waarom het juist loont om online een boxspring te kopen!

Onzekerheid over online aankopen

Online winkelen is al lang niet meer spannend of onbekend. Daarom vind je tegenwoordig alles online. Van kleding tot televisies en van boxsprings tot zelfs auto’s.

De opkomst van webwinkels brengt ook onzekerheid met zich mee. Hoe weet ik zeker dat de webshop echt is? Wat als mijn product niet aankomt? Wat als het product me niet bevalt? Allemaal zeer logische en terechte vragen. Check daarom altijd voor je online shopt of de webwinkel beschikt over een webwinkel keurmerk. Zo weet je zeker dat de webshop voldoet aan verschillende strenge voorwaarden. Weet ook dat je als consument zowel fysiek als online verschillende rechten hebt, zoals garantie en minimaal 14 dagen retourrecht, ook zonder reden. Dat maakt het kopen van een boxspring online dus eigenlijk heel veilig.

Extra tip: check ook de reviews van een webwinkel om ervaringen van anderen te bekijken.

5 voordelen van online een boxspring kopen bij Meubelboer.nl

Het kopen van een boxspring bij een webshop met een keurmerk, zoals Meubelboer.nl, is dus veiliger dan je denkt. En naast veiligheid, biedt het nog veel meer voordelen. Wij vertellen je er graag meer over en geven je de 5 grootste voordelen van online een boxspring bestellen bij Meubelboer.nl!

1. De goedkoopste boxsprings koop je online

Online is de concurrentiestrijd veel groter dan offline. Een van de grootste voordelen is dat je daardoor online eenvoudig producten kunt vergelijken. Zo betaal je nooit te veel voor een boxspring.

Maar hoe kan dat dan? Meubelboer.nl heeft geen fysieke winkel. Daardoor betalen we bijvoorbeeld geen huur voor een winkelpand en hebben we minder personeelskosten. En wie profiteert er van die besparingen? Jij als klant! Want omdat wij minder kosten maken, kunnen we onze boxsprings veel goedkoper aanbieden. Win-win voor iedereen. Zo shop je de luxe Turijn boxspring en Florence boxspring al vanaf 500 euro!

boxspring turijn goedkope boxspring
De luxe boxspring Turijn v.a. 500 euro.

2. De beste leveringsvoorwaarden: binnen 2-5 werkdagen gratis bezorgd

Meubelboer.nl heeft dan geen fysieke winkel, maar je koopt je boxspring wel direct bij ons. Wij beheren namelijk zelf onze voorraad en werken alleen met de beste leveranciers en fabrikanten. Hierdoor kunnen wij ook leveren onder hele aantrekkelijke leveringsvoorwaarden.

Zo worden alle boxsprings altijd gratis bezorgd. Omdat we slim inkopen, kunnen we dat vaak garanderen binnen drie weken. Maar wist je dat we zelfs een grote collectie luxe boxsprings hebben met bezorging binnen 2 tot 5 werkdagen? Dat is in de meeste gevallen veel sneller dan levering vanuit een fysieke winkel of webshop. De levertijd die je bij het product ziet is altijd up-to-date.

3. Altijd een complete boxspring

What you see is what you get. De prijs die je ziet is altijd een vanaf prijs. Maar dit is wel een vanaf prijs voor een complete boxspring. Geen verborgen kosten dus voor een hoofdbord, matras, topper of bezorging. Meubelboer.nl levert geen half werk en dus ook geen halve boxsprings.

complete boxspring all inclusive
Ook het hoofdbord is altijd inclusief.

4. Extra opties tegen de laagste prijzen

Wil je jouw complete boxspring uitbreiden? Dat is natuurlijk mogelijk! Zo heb je altijd keuze uit verschillende maatvoeringen van 140 tot 180 cm breed. Onze standaard topper is van zichzelf al top. Maar wie nog meer comfort wil toevoegen, kiest eenvoudig een upgrade naar een luxe topper voor een gereduceerde prijs. En ben je niet zo handig? Kies dan voor onze montageservice en laat jouw boxspring volledig monteren bij jou in de slaapkamer.

5. Eerst zien dan geloven: betaal pas bij ontvangst

Nog steeds sceptisch over online shoppen? Bij Meubelboer.nl kun je kiezen voor betalen bij ontvangst. Zowel contact als pin is mogelijk. Daardoor ben je altijd 100% verzekerd van levering van de boxspring voordat je ervoor betaalt.

Gebruik je boerenverstand en betaal niet te veel voor jouw boxspring!

Meubelboer.nl heeft een grote collectie streng geselecteerde boxsprings tegen de laagste prijs van Nederland. Ons doel is om goed, comfortabel en zelfs luxe slapen mogelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Niets meer en niets minder. Check onze volledige collectie boxsprings en shop jouw nieuwe boxspring online bij Meubelboer.nl. Heb je nog steeds vragen over online een boxspring bestellen? Stel dan jouw vraag via Facebook, Instagram of per mail. Wij staan voor je klaar!

Winkelwagen
Scroll naar boven