1 of 2 matrassen

Boxspring matrassen: welke kies jij?

Een boxspring is bij Meubelboer altijd compleet. Dat betekent geen verborgen kosten voor een hoofdbord, matras of standaard topper. Maar natuurlijk is elke boxspring anders. Als het om het matras gaat, heb je de keuze uit één groot matras of twee losse eenpersoons matrassen. Maar hoe bepaal je welk boxspringmatras je moet kiezen? Dat vertellen wij je in dit blog!

Verschillende boxsprings en matrassen

Als je goed naar onze boxsprings kijkt, valt het op dat de boxsprings eigenlijk best veel op elkaar lijken. We geven toe, de verschillen zijn minimaal. Toch zijn ze allemaal anders. De ene boxspring heeft hogere onderboxen, de andere boxspring heeft een breder hoofdbord en weer een andere boxspring heeft één groot matras in plaats van twee losse matrassen. Je kunt dus zelf bepalen wat bij jou past. Als het gaat om het kiezen van het aantal matrassen zijn er meerdere factoren waar je op kunt letten.

Twee losse matrassen of één groot matras

Ligcomfort, kwaliteit en duurzaamheid zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Daarom zijn al onze matrassen met zorg geselecteerd. De enige keuze die jij nog moet maken, is of je één groot matras wilt, of twee losse matrassen. 

Mensen die alleen slapen, kiezen vaker voor één groot tweepersoons matras. Maar ook stellen kiezen voor een tweepersoons matras wanneer ze ongeveer hetzelfde lichaamsgewicht hebben en dezelfde slaapwensen hebben. Een voorbeeld van een boxspring met één groot matras is onze super goedkope Florence boxspring

boxspring florence grijs 1 matras 1

Slapen op twee losse matrassen kan ook voordelen hebben. Dit is vooral het geval bij stellen waarbij de ene persoon veel zwaarder of juist lichter weegt dan de ander. Dit komt best vaak voor. Omdat na verloop van tijd het drukpunt in het midden van het matras komt te liggen, kan er kuilvorming ontstaan. Dit kun je voorkomen door de matrassen een keer per maand om te draaien. Met twee losse matrassen vormt het matras zich per persoon en niet in het midden van de complete boxspring. Zo blijft het matras langer goed. Op zoek naar de goedkoopste boxspring met twee losse matrassen? Dan is boxspring Turijn de beste keuze voor jou! 

boxspring turijn 2-persoons zwart 2

Altijd met gratis topper

Of je nu kiest voor één groot tweepersoons matras of twee losse matrassen, je ontvangt altijd een gratis standaard topper bij elke boxspring voor nog meer ligcomfort. Deze is eventueel uit te breiden naar één of twee klassen hoger. Dus ook wanneer je voor twee losse matrassen kiest, ervaar je geen last van een spleet tussen de matrassen en kun je één groot hoeslaken kopen. 

Kies de boxspring van jouw dromen

Afhankelijk van jouw wensen kies je een boxspring met een tweepersoons matras of twee losse matrassen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende onderboxen, zoals hoog of met opbergruimte en tot slot natuurlijk het hoofdbord. Voor elke wens hebben wij een type boxspring. En natuurlijk betaal je bij Meubelboer nooit te veel. Check dus onze volledige collectie goedkope boxsprings en shop direct online! 

Winkelwagen
Scroll naar boven