waarom boxsprings goedkoop

3 redenen waarom onze boxsprings zo goedkoop zijn

Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, dat klinkt vaak te mooi om waar te zijn. Toch is duurder niet per definitie beter. Neem onze boxsprings. Alle boxsprings zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, liggen uiterst comfortabel en hebben een lange levensduur. Maar hoe kan het dat de boxsprings van Meubelboer zo goedkoop zijn? Dat leggen we je graag uit in dit blog!

Reden 1: kostenbesparing op personeel, pand en transport

Misschien wel de belangrijkste reden waarom wij onze boxsprings zo goedkoop kunnen aanbieden. Jij profiteert namelijk als klant van kosten die wij besparen. Wij hebben geen fysieke winkel. Dat heeft als voordeel dat we geen kosten hebben aan een winkelpand of winkelpersoneel. Daarnaast is het bestel- en betaalproces geautomatiseerd en hebben wij onze vaste partners voor inkoop en levering. Zo wordt administratie, transport en bevoorrading een stuk makkelijker, sneller en dus goedkoper. Win win voor iedereen!

Een bijkomend voordeel is dat een online winkel geen beperkte ruimte heeft, zoals een fysieke winkel met showroom. Daardoor kunnen we ons aanbod blijven uitbreiden. Zo heb je als klant een steeds grotere keuze uit nog meer goedkope boxsprings tegen de laagste prijzen van Nederland

Reden 2: inkoop van goedkope boxsprings

Wij selecteren zelf onze boxsprings onder strenge voorwaarden. Wij letten bij de inkoop niet alleen op de voordelen voor ons als bedrijf, maar nog meer op de visie van de fabrikant, de materialen waarmee zij boxsprings produceren en natuurlijk de kwaliteit van het eindproduct. Daarom kopen wij in bij slechts een paar fabrikanten waarmee wij korte lijnen hebben.

Omdat deze samenwerking uit een wederzijdse vertrouwensband bestaat, kunnen wij slimmer inkopen. Denk aan grotere aantallen, een exclusief assortiment en snellere levering. Dit kan de prijs flink drukken, en daar profiteer jij van. Zo ben je verzekerd van een hoge kwaliteit boxspring voor een lage prijs.

Reden 3: onze visie op goed slapen

Wij willen goed slapen betaalbaar maken voor iedereen. Van jong tot oud en van student tot pensionaris. Doordat wij kosten besparen, slim inkopen en onze marges klein houden, kunnen wij deze visie ook uitdragen. Het is eigenlijk niets meer en niets minder dan dat. Het is enkel aan jou de keuze of je hiervan wilt profiteren of niet.

Wij bieden boxsprings voor elke persoon en voor elke portemonnee. Onze goedkoopste boxspring shop je al vanaf 499 euro.

Shop jouw goedkope boxspring bij Meubelboer.nl

Overtuigd? Check dan onze volledige collectie goedkope boxsprings direct in de webshop. En heb je liever toch wat meer keuzehulp? Neem dan contact op per mail of via de socials of lees onze andere blogs bomvol tips en informatie over onze boxsprings.

Winkelwagen
Scroll naar boven