Opberg boxspring Marseille

 1.200,00 774,00

Prachtige opbergboxspring Marseille met uitstekend hoofdbord (10 cm aan elke kant) voor een extra chique uitstraling! Een typisch model dat in elke slaapkamer helemaal tot zijn recht komt. Het bed ligt uiteraard heerlijk met de dikke, zachte topper!

Levertijd: binnen 10 werkdagen
APRIL-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht
Vragen? WhatsApp met ons!

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Opberg boxspring Marseille

Deze geweldige opberg boxspring Marseille heeft een fantastisch ligcomfort, met de dikke topper en de zachte matrassen! Het strak vormgegeven hoofdbord steekt aan beide kanten 10 cm uit en dat ziet er chic uit! Het bed heeft een grote opbergruimte in het bed, waardoor je altijd een opgeruimde slaapkamer hebt!

Boxspring met opbergruimte!

De opbergboxspring bestaat uit de opbergboxen, met daarop de heerlijk geveerde matrassen met 7-zone pocketveren en maar liefst 300 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

Aan de zijkant van het bed zit een lus. Met deze lus til je de opbergboxspring open. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Hoofdbord

De opberg boxspring Marseille heeft een no-nonsense hoofdbord dat aan beide kanten 10 cm uitsteekt.

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

(Standaard)topper

Winkelwagen
Scroll naar boven