Opberg boxspring Slim Storage

 1.000 774

Geweldig antraciet 2-persoons opberg boxspring Slim Storage in antraciet! Stop je beddengoed in de boxspring en bespaar ruimte! Met gratis topper!

Levertijd: 0 - 3 weken
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Opberg boxspring Slim Storage

De opbergruimte van de opberg boxspring Slim Storage bevindt zich onder de gehele boxspring. Met een lus maak je de boxspring gemakkelijk open. De ruimte in de boxspring is ideaal om beddengoed zoals dekens op te bergen!

Boxspring met opbergruimte!

Een boxspring met opbergruimte is erg praktisch want het is eigenlijk een bed en kast in één. Deze opberg boxspring Slim Storage met extra opbergruimte is dan ook zeer gewild bij studenten en mensen met te weinig (opberg)ruimte thuis.

De opbergboxspring bestaat uit de opbergboxen, met daarop de heerlijk geveerde matrassen met 7-zone pocketeren en maar liefst 200 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid is zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

Aan de zijkant van het bed zit een lus. Met deze lus til je de opbergboxspring open. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Hoofdbord

Het hoofdbord van de opberg boxspring Slim Storage steekt aan beide zijden ongeveer 5 cm uit en dat geeft het bed om stijlvolle uitstraling!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

nasa topper traagschuim 5

(Standaard)topper

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven