Opberg boxspring Valencia

 1.175,00 749,00

Prachtige opbergboxspring Valencia met een mooi en strak vormgegeven hoofdbord! Een typisch model dat in elke slaapkamer helemaal tot zijn recht komt. Het bed ligt uiteraard heerlijk met de dikke, zachte topper!

Levertijd: binnen 10 werkdagen
JANUARI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht
Vragen? WhatsApp met ons!

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Valencia

Met deze heerlijke opberg boxspring Valencia weet je zeker dat je altijd een opgeruimde slaapkamer hebt! Want het bed slaapt niet alleen heerlijk en ziet er niet alleen fantastisch uit, maar heeft ook nog eens een praktische opbergruimte!

Boxspring met opbergruimte!

De opbergboxspring bestaat uit de opbergboxen, met daarop de heerlijk geveerde matrassen met 7-zone pocketveren en maar liefst 300 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

Aan de zijkant van het bed zit een lus. Met deze lus til je de opbergboxspring open. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Hoofdbord

De opberg boxspring Valencia heeft een no-nonsense hoofdbord dat even breed is als het bed. Het geeft het bed een strakke, minimalistische uitstraling!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

(Standaard)topper