eindejaars boxspring uitverkoop

Heerlijk warm in bed liggen is het beste gevoel wat er is. En je ligt al helemaal lekker wanneer je weet dat je boxspring niet duur hoeft te zijn. Bij Meubelboer hebben we aan het eind van het jaar extra hoge kortingen op een aantal luxe boxsprings. Jij zult tijdens de winter heerlijk kunnen slapen in een van deze boxsprings. Hieronder vertellen we je meer over een selectie van onze boxsprings met de hoogste korting!

Boxspring Milano: 40% korting

Boxspring Milano is een bed waar je zeker lekker in zult dromen. Deze boxspring heeft een extra breed hoofdbord en is scherp geprijsd. Boxspring Milano 140×200 gaat van 1.074 euro naar 644 euro. Dit is een aanbieding waarvan je niet wakker zult liggen, maar juist heerlijk van kunt slapen. De boxspring Milano heeft twee aparte extra dikke onderboxen. Daarop liggen de twee heerlijk comfortabele matrassen en daarbovenop ligt zelfs nog een topper. Het mooiste van alles? De matrassen en de topper zijn inbegrepen in de prijs!

boxspring milano antraciet 2 persoons 1

Boxspring Barcelona: 40% korting

Boxspring Barcelona is afgeprijsd van 1.074 euro naar 639 euro! Dit bed heeft een minder breed hoofdbord en heeft een vlakke uitstraling, wat een gevoel van rust geeft. De extra dikke onderboxen zijn maar liefst 30 cm. Dit bed heeft ook weer een matras en komt met een topper. Beter dan dit kan het bijna niet worden toch? Toch wel, want deze boxspring is zelfs verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het bed is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Op deze manier matcht het bed helemaal met je interieur. 

boxspring barcelona beige 1 matras 4

Boxspring Nantes: 37% korting

In tegenstelling tot boxspring Milano heeft dit bed wel één groot matras. Boxspring Nantes heeft een extra breed hoofdbord en extra dikke onderboxen. Het bed oogt hierdoor heel stijlvol en lekker robuust! Zoals alle andere bedden, wordt ook Milano weer inclusief matras en topper bij jou thuis bezorgd. Meubelboer zou Meubelboer niet zijn als hier ook geen geweldige aanbieding aan vast zat. Nantes is nu afgeprijsd naar 664 euro in het geval van een 140×200 variant. Natuurlijk zijn ook de andere maten zijn flink afgeprijsd!

boxspring nantes grijs 1 matras 6

Boxspring Turijn: 37% korting

De Turijn boxspring heeft een mooi strak vormgegeven hoofdbord. Een typisch model dat in elke slaapkamer helemaal tot zijn recht komt. Het bed ligt uiteraard heerlijk met de dikke, zachte topper! De instaphoogte van dit bed is 65 cm en de boxspring heeft twee aparte boxen en twee aparte matrassen. De prijs? Deze mooie boxspring koop je nu al vanaf 584 euro. 

boxspring turijn 2 persoons zwart 4

Opberg boxspring Marrakech: 33% korting

Boxspring Marrakech heeft een stijlvol, gecapitonneerd hoofdbord. Dit bed komt in twee verschillende kleuren. Het matras en het hoofdbord zijn bekleed met fraai PU-leer. Het geeft een extra chique uitstraling! Het bed heeft ook een grote opbergruimte in het bed, waardoor je nooit meer rommel in je kamer hebt. Het matras gaat bij het voeteneinde omhoog, zodat het bed ook in een smalle kamer geplaatst kan worden. Boxspring Marrakech heeft één matras. Het is een extra dik matras en ultrazacht. Je valt binnen no-time in slaap in dit bed! Het bed bestaat uit twee aparte boxen. Nu ben je waarschijnlijk benieuwd naar de prijs? Boxspring Marrakech kan je nu voor 779 euro aanschaffen. Wat een mooie aanbieding!

opbergboxspring marrakech zwart pu leer 2 persoons 1

De beste eindejaarsdeals bij Meubelboer!

Speciaal voor deze maand hebben we boven op deze mooie aanbiedingen ook nog een december-actie. Als je deze maand nog een boxspring koopt bij Meubelboer krijg je twee gratis kussens bij je aankoop! Weet je niet welke maat boxspring het beste bij jou past? Lees dan ook Maatgids boxsprings: welke maat boxspring past bij jouw situatie? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Winkelwagen
Scroll naar boven