maatgids boxsprings verschillende afmetingen

Maatgids boxsprings: welke maat boxspring past bij jouw situatie?

Wanneer je je gaat oriënteren voor een nieuwe boxspring is een van de eerste factoren waar je mee te maken krijgt de afmeting van de boxspring. Als het gaat om een goede nachtrust, speelt de juiste maat boxspring een belangrijke rol. Maar door de vele opties kan het kiezen van de perfecte maat lastig zijn. Wij hebben daarom een overzicht gemaakt van de verschillende maten boxsprings, zodat je ook online makkelijk de keuze kunt maken voor jouw nieuwe boxspring. 

De compacte eenpersoons boxspring: 90×200

De kleinste maat boxspring is de compacte, maar comfortabele 90×200 boxspring, ook wel bekend als de eenpersoons boxspring. Deze maat is perfect voor de alleenslaper of voor de kinderkamer. Het is ook een goede keuze voor kleinere kamers, studio’s of logeerkamers waar ruimte besparen essentieel is. Maar laat het formaat je niet misleiden, want onze eenpersoons boxsprings zijn ontworpen voor maximaal comfort en ondersteuning. 

boxspring 90x200 1

Bij Meubelboer hebben we twee type 90×200 boxsprings voor een hele zachte prijs. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen uit een eenpersoons boxspring met opbergruimte of een eenpersoons boxspring zonder opbergruimte. Voor welke ga jij? 

De Twijfelaar: 140×200

Ben je op zoek naar iets groters dan een eenpersoons boxspring, maar wil je toch ruimte besparen? Dan komt de twijfelaar om de hoek kijken. Officieel is het formaat 120×200 een twijfelaar, maar dit formaat wordt niet veel meer verkocht. De 140×200 boxspring is echter wel een hele goede optie om met twee personen in te slapen en alsnog ruimte te besparen. Deze maat boxspring is perfect voor mensen die alleen slapen, maar wat meer ruimte willen, of voor koppels die niet bang zijn om dicht bij elkaar te liggen. Deze maat is ook zeer populair voor studenten of tieners die een upgrade van hun eenpersoonsbed willen. 

Alle tweepersoons boxsprings in onze webshop zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, dus ook 140×200. Genoeg keuze dus voor de meesten, alleen wel een nadeel voor de twijfelaar.

De majestueuze queensize boxspring: 160×200

De meest gekozen maat boxspring is de 160×200, oftewel de queensize boxspring. Deze maat boxspring vind je vaak in comfort hotelkamers. Het is een populaire keuze onder koppels die van ruimte houden, maar niet de volledige breedte van de slaapkamer kwijt willen zijn aan een bed. Met deze maat boxspring ervaar je een luxe hotelgevoel, met voldoende ruimte om je lekker uit te strekken. 

Is de koningin onder de boxspringmaten iets voor jou? Ontdek dan ons ruime assortiment 160×200 boxsprings voor de laagste prijs! 

De luxueuze kingzise boxspring: 180×200

Last but not least, de 180×200 boxspring. Deze maat boxspring wordt niet voor niets de kingsize boxspring genoemd, omdat je alle ruimte hebt om heerlijk uitgerust wakker te worden. Deze royale maat is perfect voor koppels die houden van ruimte, of voor gezinnen die graag samen in bed kruipen voor kostbare zondagochtend knuffelsessies. 

kingsize 180x200 boxspring

Ook koninklijk slapen? Shop jouw kingsize boxspring dan direct online! 

Verschillende boxsprings, verschillende maten

Of je nu kiest voor eenpersoons of kingsize, bij Meubelboer.nl shop je gegarandeerd een hoge kwaliteit boxspring tegen een zeer lage prijs. Goed voor je nachtrust én je portemonnee dus. Ook voor specifieke boxsprings, zoals een elektrische boxspring of opberg boxspring in de gewenste maat, ben je bij ons aan het juiste adres. Begin daarom je zoektocht naar jouw droombed in onze webshop! 

Winkelwagen
Scroll naar boven