Onze montageservice

De montageservice kost € 45. Het bed wordt dan én naar de plek van bestemming gebracht én in elkaar gezet. Op de productpagina kun je kiezen voor de optie montage.

Overigens: als je niet voor de montageservice kiest, wordt het product tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, dan wordt het product bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Onze montageservice wordt verzorgd door onze transporteur, de firma Nieuwhoff Groep. Zij leveren uiteraard ook onze producten. Na je bestelling zullen ze per mail een afspraakvoorstel versturen of je zult hiervoor telefonisch benaderd worden. Vandaar dat we vragen om het mailadres en het telefoonnummer.

Gekozen voor de montageservice?

Dan komen de monteurs op de afgesproken datum bij je langs om het product bezorgen, te plaatsen en te monteren. Het plaatsen en monteren gebeurt op de door jou gewenste plek. Let er wel dat op je product door het trappengat moet passen. De monteurs kunnen het namelijk niet via een raam of het balkon naar boven brengen. De monteurs zullen alles netjes voor je installeren. Als alles klaar is, nemen ze het verpakkingsafval weer mee.

Overigens wordt het verpakkingsafval door ons gescheiden en uitgesorteerd, zodat het gerecycled kan worden.

Na montage van het product zal er een foto van het product gemaakt worden en om een handtekening gevraagd worden. Als dit allemaal gebeurd is, zullen de monteurs weer door gaan naar de volgende klant.

Winkelwagen
Scroll naar boven