Goedkope boxsprings snelle levering

Ontdek onze goedkope boxsprings met super snelle levering!

Goed slapen, dat doe je liever gisteren dan vandaag. Bij Meubelboer.nl hoeft goed slapen niet duur te zijn én je hoeft geen weken te wachten op jouw nieuwe boxspring. Wij kunnen namelijk de meeste boxsprings binnen 3 weken leveren. Maar wist je dat het nog sneller kan? We hebben namelijk een achttal goedkope boxsprings, met een super snelle levering binnen 2 tot 5 werkdagen. Snel goed slapen? Dat kan op een van onze goedkope boxsprings met super snelle levering!

Hoe werkt onze snelle levering?

Hoe sneller, hoe beter. Dat is hoe het tegenwoordig werkt met online shopping. Met groot meubilair, zoals bedden, is het logistiek altijd een hele uitdaging om snelle levering te kunnen aanbieden. Je bent namelijk afhankelijk van de levering vanuit de fabriek/leverancier, afspraken met de transporteur en je wilt natuurlijk je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Toch kunnen wij sommige boxsprings al binnen vijf werkdagen leveren. Dat komt onder andere door slim beheer van de voorraad en afspraken met onze leveranciers. En degene die daarvan profiteert ben jij! Want deze super snelle levering kost niets extra. Sterker nog: levering van alle boxsprings is altijd gratis. Check daarom direct onze boxsprings met levering binnen 2-5 werkdagen.

Welke boxsprings hebben snelle levering?

Alle boxsprings kunnen worden geleverd binnen drie weken. Echter hebben we een achttal boxsprings die binnen een week bij jou in de slaapkamer kunnen staan. En dat al vanaf 499 euro.

Alle acht deze boxsprings worden geleverd met een strak en modern hoofdbord en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Daarnaast heb je de keuze uit 3 maten: 140×200, 160×200 en 180×200. Met meer dan 120 variaties is er altijd een boxspring die bij jouw interieur past. Maar wat zijn precies de verschillen?

Boxsprings snelle levering nantes
Boxspring Nantes heeft extra hoge onderboxen en een extra breed hoofdbord voor een nog luxere uitstraling!

De keuze hangt geheel af van jouw smaak. Ook onze instapmodellen zijn allemaal van hoge kwaliteit!

Onze allergoedkoopste boxsprings met snelle levering

Alle boxsprings met levering tussen twee en vijf werkdagen zijn verkrijgbaar onder de duizend euro. Je betaalt dus nooit te veel voor een boxspring met snelle levering en er is altijd een boxspring beschikbaar die past bij jouw smaak. Of je nu kiest voor een no-nonsense boxspring met normale onderboxen of een boxspring met extra grote onderboxen en een extra breed hoofdbord. Maar wie supersnel én extra voordelig wil slapen, heeft de keuze uit twee verschillende boxsprings voor nog geen 500 euro!

Boxspring Turijn met twee matrassen

Boxspring Turijn is onze goedkoopste boxspring. Deze boxspring heeft normale onderboxen met daarop twee losse matrassen. Bovenop de matrassen ligt een comfortabele topper, waardoor de spleet tussen de matrassen niet voelbaar is. En het mooiste van alles is dat je al binnen vijf werkdagen heerlijk kunt slapen op deze goedkope boxspring.

Boxsprings snelle levering turijn

Boxspring Florence met één groot matras

Liever één groot matras? Kies dan voor de Boxspring Florence die tevens voor 499 euro binnen een week in jouw slaapkamer staat. Deze boxspring heeft in tegenstelling tot Boxspring Turijn één groot matras. Hierdoor is er geen spleet zichtbaar en dit geeft een andere uitstraling. Uiteraard wordt ook deze boxspring standaard geleverd met een topper bovenop het matras voor extra slaapcomfort.

Boxsprings snelle levering florence

Bestel jouw nieuwe boxspring met super snelle levering!

Goed slapen is een van de belangrijkste basisbehoeften. Dus wacht niet te lang en slaap al binnen een week op jouw nieuwe boxspring. Naast gratis snelle levering heb je de keuze uit een upgrade van een topper voor nog meer comfort en kun je gebruik maken van onze montage service. En ook de betaling is zo gepiept. Je betaalt jouw nieuwe boxspring namelijk pas bij ontvangst. Snel lekker slapen zonder zorgen? Check onze collectie goedkope boxsprings en shop direct online!

Winkelwagen
Scroll naar boven