Boxspring Turijn

 925 499

De boxspring Turijn 2-persoons biedt fantastisch ligcomfort en is bovendien erg scherp geprijsd. Het is een echt no nonsense model met het vlakke en strakke hoofdbord. Word elke dag heerlijk uitgerust wakker in dit bed!

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring Turijn

Deze geweldige boxspring Turijn heeft twee onderboxen van 20 cm met daarop de twee heerlijk comfortabele matrassen en daar bovenop ligt weer de topper.

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid is zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

De boxspring Turijn heeft een strak hoofdbord dat even breed is als het bed. Het hoofdbord heeft geen toeters en bellen en staat bij elke inrichting goed. Verwen jezelf met deze heerlijke boxspring en zorg voor die ultieme nachtrust!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

nasa topper traagschuim 5

(Standaard)topper

Levertijd

2 – 5 werkdagen

Winkelwagen
Scroll naar boven