top 10 goedkope boxsprings

Top 10 goedkope boxsprings van 2023

Het nieuwe jaar is begonnen. De goede voornemens voor 2023 kunnen weer uit de kast worden getrokken. Naast voldoende bewegen, is goed slapen een van die goede voornemens waar we allemaal naar streven. En in 2023 gaat het echt gebeuren! Want op basis van onze best verkochte boxsprings hebben we een top 10 goedkope boxsprings voor 2023 gemaakt.

Tip: Meer weten over onderstaande boxsprings? Klik op de afbeelding!

10. Boxspring Valentina

Boxspring Valentina is een echte klassieker in ons assortiment. Mede dankzij het fraaie gecapitonneerde hoofdbord is de Valentina boxspring een van de best verkochte bedden van 2022. De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2. En met een heerlijke topper als kers op de taart is een hoog ligcomfort gegarandeerd! 

boxspring Valentina

Shop Boxspring Valentina online vanaf 719 euro. 

9. Andorra

Boxspring Andorra is één van onze nieuwere modellen. Deze boxspring heeft een strak design en een hoog ligcomfort. De extra dikke onderboxen van 30 cm zorgen voor een robuuste maar chique uitstraling. Deze boxspring is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren én leverbaar binnen 2-5 werkdagen. Niet voor niets een van de populairste boxsprings van Meubelboer.nl! 

boxspring andorra 2-persoons antraciet 2

Shop Boxspring Andorra online vanaf 599 euro. 

8.  Opberg boxspring Space

Opberg boxsprings zijn razend populair, vanwege de enorme hoeveelheid opbergruimte die je ermee bespaard. Zo berg je eenvoudig beddengoed, kleding of andere dingen op onder je bed. En de Opberg boxspring Space is een hele bijzondere boxspring. Het opberg mechanisme bevindt zich namelijk aan de achterkant van het bed. Ideaal als je aan de zijkanten weinig ruimte hebt. 

Opberg boxspring Space

Shop Opberg boxspring Space online vanaf 699 euro. 

7.  Opberg boxspring Shurgard

Een andere populaire boxspring met opbergruimte is de Shurgard boxspring. Deze boxspring vouw je eenvoudig open aan beide zijkanten om moeiteloos al je spullen op te bergen. Dankzij het moderne en elegante hoofdbord is de opberg boxspring Shugard een echte eyecatcher in jouw slaapkamer. 

opberg boxspring Shurgard

Shop Opberg boxspring Shurgard online vanaf 774 euro. 

Slaap je liever alleen? Bespaar dan nog meer ruimte met de Opberg boxspring Shurgard 1-persoons

6. Barcelona

Boxspring Barcelona heeft extra dikke onderboxen en één groot matras in plaats van twee losse matrassen. Dit matras bevat wel de vertrouwde 7 comfortzones met maar liefst 300 veren per m2. En met een standaard, luxe HR of luxe NASA traagschuim topper slaap je gegarandeerd heerlijk in 2023 en de jaren erna. Kies je kleur en profiteer van een razendsnelle levering!

boxspring barcelona blauw 1 matras 4

Shop Boxspring Barcelona online vanaf 624 euro. 

5. Malaga

Ook de Boxspring Malaga heeft één groot matras. En naast een groot matras heeft deze stijlvolle boxspring ook een extra breed hoofdbord. Deze boxspring heeft daardoor een strakke, maar minimalistische uitstraling en komt in elke slaapkamer prima tot zijn recht! Kies jouw favoriete kleur en slaap dit jaar nog heerlijk in jouw nieuwe goedkope Malaga boxspring! 

boxspring malaga grijs 1 matras 8

Shop Boxspring Malaga online vanaf 524 euro. 

4. Florence

De Florence boxspring is een echt instapmodel. Dit is namelijk onze goedkoopste tweepersoons boxspring. Maar inleveren op kwaliteit en ligcomfort doe je zeker niet! De boxen, het matras en de topper zijn van hoge kwaliteit. En omdat je de keuze hebt uit vijf verschillende kleuren, zit er altijd een mooie Florence boxspring bij die past in jouw slaapkamer. 

boxspring florence grijs 1 matras 5

Shop Boxspring Florence online vanaf 499 euro. 

3. Turijn

Ook de boxspring Turijn behoort tot onze goedkoopste boxsprings. Het grote verschil met de boxspring Florence is het matras. Boxspring Turijn bevat namelijk wel twee matrassen in plaats van één groot matras. Door de grote topper heb je hier echter geen last van. Een echt no nonsense instapmodel dus die net als de Florence verkrijgbaar is in vijf kleuren. 

boxspring turijn 2-persoons bruin 5

Shop Boxspring Turijn online vanaf 499 euro. 

2. Opberg boxspring Urus

De Urus boxspring is onze meest populaire opberg boxspring. Waarom? Niet in de laatste plaats door het zeer stijlvolle gecapitonneerde hoofdbord en de extra stevige boxen. Met de opberg boxspring Urus kies je voor een echte hoteluitstraling bij jou in de slaapkamer. En dat inclusief opbergruimte voor extra gemak en wooncomfort. 

opberg boxspring Urus

Shop Boxspring Urus online vanaf 724 euro. 

1. Elektrische boxspring Arizona

Steeds meer mensen rijden elektrisch. Maar 2023 wordt ook het jaar van elektrisch slapen! Eigenlijk is dat al het geval in 2022, want de Elektrische boxspring Arizona is onze meest populaire boxspring. Deze prachtige verstelbare boxspring is verkrijgbaar in beige of antraciet. En natuurlijk inclusief luxe splittopper, zodat je het bed aan beide kanten individueel kunt verstellen. 

Elektrische boxspring Arizona antraciet 4

Shop Elektrische boxspring Arizona online vanaf 1.079 euro. 

De goedkoopste boxsprings van 2023 

Staat jouw nieuwe boxspring hierboven? Profiteer dan van onze blijvend lage prijzen. Ook in 2023 scoor je jouw nieuwe boxspring tegen de laagste prijs van Nederland!

Namens team Meubelboer.nl wensen wij iedereen een uitgerust 2023! 

Winkelwagen
Scroll naar boven