Opberg boxspring Space

 975 699

Deze fraaie opberg boxspring Space heeft een opbergmechanisme dat aan het voeteneinde opengaat. Ideaal om je spullen op te bergen en vooral wanneer je aan de zijkanten geen ruimte hebt!

Levertijd: 0 - 3 weken
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Opberg boxspring Space 2-persoons

De opberg boxspring Space 2-persoons in antraciet is een geweldige boxspring met 2 vlakke comfort boxen van ongeveer 30 cm hoog. Deze boxspring maakt optimaal gebruik van de ruimte in de boxspring, waar je normaal gesproken niets mee doet. Dit is namelijk een opbergboxspring!

Boxspring met opbergruimte!

Een boxspring met opbergruimte is erg praktisch want het is eigenlijk een bed en kast in één. Deze opberg boxspring Space met extra opbergruimte is dan ook zeer gewild bij studenten en mensen met te weinig (opberg)ruimte thuis.

Matras

De opberg boxspring Space heeft een matras met 200 bonellveren per m². De bonellveren zijn zandloperveren, waardoor deze optimaal comfort bieden bij lichtere en ook bij zwaardere belasting (de veren drukken zich meer of meer in naar gelang gewicht).

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door het heerlijk liggende matras, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid is zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

De Space wordt standaard geleverd zonder topper, maar optioneel kan er uiteraard nog een luxere topper bij besteld worden. De topper, ook wel top(dek)matras genoemd, is nog eens een extra matras dat ligt op het normale matras, voor het optimale comfort. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

Bij het voeteneinde kun je het bed opendoen, door het simpelweg omhoog te trekken. Hartstikke makkelijk!

De boxspring blijft goed openstaan tijdens het opbergen door de stevige veren, dus dat is erg praktisch. Ideaal voor het opbergen van je beddengoed, dekens, kussens enzovoorts!

Hoofdbord

De opberg boxspring Space heeft een vlak hoofdbord en het bed oogt daardoor strak en neutraal. Het is een boxspring die in alle slaapkamers uitstekend zal staan en dit straalt rust uit in je slaapkamer.

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

nasa topper traagschuim 5

(Standaard)topper

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven