Opberg boxspring Space

 800 700

Deze fraaie opberg boxspring Space heeft een opbergmechanisme dat aan het voeteneinde opengaat. Ideaal om je spullen op te bergen en vooral wanneer je aan de zijkanten geen ruimte hebt!

Levertijd: 1 – 3 maanden

Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

De opberg boxspring Space 2-persoons

De opberg boxspring Space 2-persoons in antraciet is een geweldige boxspring met 2 vlakke comfort boxen van ongeveer 30 cm hoog. Deze boxspring maakt optimaal gebruik van de ruimte in de boxspring, waar je normaal gesproken niets mee doet. Dit is namelijk een opbergboxspring! Je kunt de bovenkant van het bed openmaken, zodat je een gemakkelijk en praktisch opbergvak hebt. De boxspring blijft goed openstaan tijdens het opbergen door de stevige veren, dus dat is erg praktisch. Ideaal voor het opbergen van je beddengoed, dekens, kussens enzovoorts!

Matras

De opberg boxspring Space heeft een matras dat is gemaakt van bonellveren met 200 bonellveren per m². De bonellveer zijn zandloperveren, waardoor deze optimaal comfort bieden bij lichtere en ook bij zwaardere belasting (de veren drukken zich meer of meer in naar gelang gewicht). Het matras ligt heerlijk en biedt uitermate veel ligcomfort.

Hoofdbord

De opberg boxspring Space heeft een vlak hoofdbord en het bed oogt daardoor strak en neutraal. Het is een boxspring die in alle slaapkamers uitstekend zal staan en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord is ongeveer 120 cm hoog met een dikte van ca. 10 cm.

Productdetails

Afmetingen 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm
Kern box Hout, opbergruimte
Aantal veren box Geen
Kern matras Bonellveren
Aantal veren matras 200 per m²
Comfortzones 5
Topper kern Niet van toepassing
Topper hoogte Niet van toepassing
Topper tijk Niet van toepassing
Hoogte hoofdbord ca. 120 cm
Dikte hoofdbord ca. 10 cm
Hoogte poten ca. 12 cm
Hoogte box ca. 30 cm
Hoogte matras ca. 24 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting 120 kg per persoon
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
Montage Exclusief (gratis) of inclusief (€ 40)
Instaphoogte/Lighoogte ca. 66 cm

De Topper

Je hebt bij de opberg boxspring space twee keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt voor géén topper kiezen of je kunt kiezen uit de volgende twee toppers (via het dropdownmenu):

1. Luxe HR-topper (€ 125)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

2. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 175)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe toppers die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

Winkelwagen
Scroll naar top