Hoeslakens

De goedkoopste van Nederland!
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
Montageservice
14 dagen retourrecht
De goedkoopste van Nederland!
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
Montageservice
14 dagen retourrecht

Toont alle 7 resultaten

Goedkoop hoeslaken kopen?

Ben je op zoek naar een goedkoop hoeslaken? Hoeslakens in 140×200, 160×200, 180×200, 90×200 en nog meer maten. Witte goedkope hoeslakens voor bij je tweepersoonsbed. Gratis bezorgd!

Comfortabel, zacht en goede kwaliteit

Een comfortabel en zacht hoeslaken hoort natuurlijk bij een boxspring. Zorg voor net dat laatste beetje extra slaapgenot met een heerlijk zacht hoeslaken. Onze hoeslakens zijn van uitstekende kwaliteit en gaan dus lang mee. Met een heerlijk zacht hoeslaken van Meubelboer weet je zeker dat je elke ochtend heerlijk uitgerust wakker wordt.

Verschillende afmetingen

We hebben hoeslakens in verschillende soorten en maten, zodat je altijd een passend hoeslaken bij je boxspring vindt. We verkopen hoeslakens in alle breedtes, voor zowel eenpersoons als tweepersoons bedden. Maar wees gerust, je kunt natuurlijk ook alléén een hoeslaken bestellen bij ons! Ben je dus op zoek naar een goedkoop hoeslaken? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Gratis bezorgd

Je hoeslaken wordt gratis door heel Nederland bezorgd als je dit samen met je boxspring bestelt. De transporteur neemt na je bestelling telefonisch contact met je op om de leverafspraak te maken samen met je.

Winkelwagen

Filter op prijs

Scroll naar top