montageservice boxspring

Wat houdt de montageservice in bij een boxspring?

De montageservice bij een boxspring, wat is dit precies? En waar moet je op letten?

Nadat je een bestelling hebt gedaan bij meubelboer.nl zal je bestelling doorgestuurd worden naar het transportbedrijf. Het transportbedrijf zal je product bezorgen en monteren. We gaan uitleggen wat je kunt verwachten van de montageservice. De montageservice is een optie bij het bestellen (je kiest voor “inclusief montage” of “exclusief montage”).

In de ochtend vertrekt het transportbedrijf met een bakwagen met daarin je bestelde product. Voor het maken van deze afspraak heb je een tijdsblok gekregen zodat je niet de hele dag hoeft vrij te houden en lang moet wachten tot onze monteurs langskomen. Als de monteurs bij je thuis aankomen en aanbellen zullen ze het bestelde product gaan monteren. Zij zullen het product netjes op de door je aangewezen plek monteren. Het voordeel van de montageservice is dus ook dat het product meteen op de juiste plek staat.

Na montage scheiden de monteurs het plastic en het karton en nemen deze weer mee terug naar het depot. Er blijft dus geen afval achter bij je thuis. Het montagebedrijf recyclet het plastic en karton en dat komt het milieu weer ten goede.

Let er wel op dat het product via de trap naar boven moet passen. Ze kunnen het namelijk niet via een balkon of een garage naar boven brengen. Dit is omwille van de veiligheid van het personeel en natuurlijk ook omwille van het voorkomen van beschadigingen van het product.

Nu je weet wat de montageservice bij een boxspring precies inhoudt, ben je klaar voor de aanschaf van je favoriete boxspring! Je kunt de informatie ook altijd nog even rustig teruglezen bij montageservice in de footer!

Winkelwagen
Scroll naar boven