Boxspring Venetië

 950,00 604,00

Deze geweldige boxspring Venetië ligt heerlijk en heeft een extra breed hoofdbord dat aan elke zijde 10 centimeter uitsteekt!

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
JUNI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Venetië

Deze geweldige boxspring Venetië heeft twee onderboxen van 20 cm met daarop de twee heerlijk comfortabele matrassen en daar bovenop ligt weer de topper.

Het bed heeft een uitstekend hoofdbord (aan beide kanten 10 cm)!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

De boxspring Venetië heeft een glad hoofdbord dat aan beide kanten 10 cm uitsteekt. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling!

Productdetails

Levertijd

2 – 5 werkdagen

Winkelwagen
Scroll naar boven