elektrische boxspring voordelen

Alle voordelen van een elektrische boxspring

Steeds meer dagelijkse dingen worden elektrisch. Zo rijden er steeds meer elektrische auto’s en koken we vaker op bijvoorbeeld inductie. Waarom dan niet elektrisch slapen? Niet letterlijk natuurlijk, maar slapen in een elektrisch bed. Er zijn namelijk tal van voordelen van een elektrische boxspring. En voor de prijs hoef je het bij Meubelboer niet te laten. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van onze elektrische boxsprings

Waarom een elektrische boxspring?

Een van de bekendste redenen om een elektrische boxspring te kopen, is dat je het bed volledig kunt verstellen. Dit kan vaak op twee liggedeeltes en in de meeste gevallen zijn daarbij het hoofd- en voeteneind verstelbaar. Hierdoor kun je de boxspring niet alleen volledig instellen op basis van jouw slaapwensen, maar je biedt je lichaam ook een betere houding als je bijvoorbeeld rechtop in bed zit om een boek te lezen, tv te kijken of gezellig samen met je gezin wakker te worden. 

Naast de verstelbaarheid zijn elektrische boxsprings heel makkelijk schoon te maken. Met name onder het bed ligt vaak veel stof verscholen. Dat kan klachten veroorzaken, zoals geïrriteerde luchtwegen, waardoor je minder goed slaapt. Door beide kanten van het bed volledig omhoog te verzetten, kun je dus makkelijker onder het bed stofzuigen. 

Elektrische boxspring Arizona antraciet 1

Extra comfortabel slapen met fysieke klachten

Een elektrische boxspring is helemaal aantrekkelijk als je kampt met fysieke klachten. Denk aan chronische pijn in de nek, schouders en rug en bij zware of opgezwollen benen. Maar ook bij (tijdelijke) overbelasting na zwaar werk of sport lig je altijd comfortabel. Doordat je het voeteneind én het hoofdeind individueel kunt verstellen, pas je eenvoudig de steun aan op jouw klachten. 

Onze elektrische boxspring Arizona

Heel veel mensen kiezen al voor een elektrisch bed. Niet voor niets is de elektrische boxspring Arizona onze best verkochte boxspring

Arizona is een stijlvolle elektrische boxspring met prachtig gecapitonneerd hoofdbord en een split-topper. Dat laatste is zeer waardevol, want de boxspring heeft namelijk twee motoren, waardoor je de matrassen aan beide kanten individueel kunt verstellen. Hierdoor kun je de boxspring volledig aanpassen aan jouw slaapwensen, zonder dat je partner daar last van heeft. Daarnaast zijn de matrassen traploos te verstellen. Hierdoor is elke gewenste hoogte mogelijk en wordt je niet beperkt tot een paar vooringestelde standen. 

elektrische boxspring Arizona beige 5

Over het slaapcomfort kunnen we heel kort zijn: de elektrische boxspring Arizona is van hoge kwaliteit voor een maximaal slaapcomfort. Dankzij de matrassen met 7 comfortzones met maar liefst 300 veren per m2 lig je heerlijk zacht. De standaard meegeleverde split-topper maakt het comfort compleet. Deze zorgt er namelijk voor dat de spleet tussen de matrassen grotendeels wordt gevuld. En dankzij 3D air band biedt de topper optimale ventilatie. Kortom: de topper onder de elektrische boxsprings is wat ons betreft de Arizona boxspring

elektrische boxspring Arizona beige 1

Alle voordelen van een elektrische boxspring in het kort

Slapen op een elektrische boxspring is helemaal hot en toegankelijker dan ooit! Wij zetten de voordelen nog kort op een rijtje:

  • Een elektrische boxspring is in te stellen naar jouw persoonlijke wensen.
  • Een elektrische boxspring biedt een hoog slaapcomfort.
  • Een elektrische boxspring biedt verlichting bij fysieke klachten door het verstelbare hoofd- en voeteneinde.
  • Een elektrische boxspring biedt verlichting bij zware of opgezwollen benen.
  • Een elektrische boxspring is eenvoudig schoon te houden onder het bed, waar doorgaans veel stof blijft liggen.
  • Onze elektrische boxspring Arizona is aan beide kanten individueel instelbaar.
  • Onze elektrische boxspring Arizona is leverbaar binnen drie weken, in twee kleuren én al vanaf 1.079 euro!

Elektrische boxspring online bestellen

Ga jij ook voor elektrisch? Onze elektrische boxspring Arizona bestel je eenvoudig in onze webshop. Je hebt de keuze uit verschillende maten, kleuren en montagemogelijkheden. Voor het geld hoef je het niet te laten en voor de kwaliteit al helemaal niet. Zo shop je altijd veilig en betrouwbaar een hoge kwaliteit boxspring bij Meubelboer.nl! 

Winkelwagen
Scroll naar boven